Cine este și cum arată soacra Andreei Bălan. A trecut printr-o suferință de nedescris. Foto

Mirabela Năstase 16.01.2020, 11:49
Cine este și cum arată soacra Andreei Bălan. A trecut printr-o suferință de nedescris. Foto

Andreea Bălan și George Burcea au devenit soț și soție în anul 2019. Despre soacra Andreei Bălan nu se cunosc foarte multe, ci doar că ea și fiul ei au trecut prin suferințe cumplite.

Cine este și cum arată soacra Andreei Bălan

Actorul George Burcea, actualul soț al Andreei Bălan, a avut parte de momente marcante în copilărie, fiind, el și mama sa, victime ale violenței domestice, din câte reiese din postarea făcută pe Facebook, în urmă cu ceva timp.

 

“Am decis sa lupt impotriva violentei domestice prin diverse mijloace, insa lupta nu e de ajuns. Trebuie sa ne educam in aceasta directie pentru a o combate. Cum facem asta? Facem o carte despre mama mea, eroul ridicat din violenta domestica, un film despre ea la al carui scenariu lucrez deja si o campanie ampla!”, mesajul lui George Burcea, postat pe Facebook.

George Burcea a decis să vorbească despre momentele cumplite trăite în copilărie. Acesta a fost martor unor violențe la care niciun copil nu ar trebui să asiste, dar acestea l-au transformat în bărbatul care este în prezent.

„Străbunica a luat bătaie, bunica a luat bătaie, mama a luat bătaie, sora mea a luat bătaie, cealaltă soră a luat bătaie”, spune soțul Andreei Bălan. George Burcea s-a decis să ia parte mișcării ”Wake UP”, o platformă dedicată drepturilor femeilor din România. El își consideră mama un adevărat ”erou”, pentru momentele pe care le-a avut de înfruntat în timp.

Andreea Bălan și George Burcea, vacanță în Mauritius

Cei doi soți sunt în prezent departe de țară, în Mauritius, acolo unde se bucură de vacanță. Din păcate, vacanța a fost și una cu peripeții, deoarece fiica cea mică, Clara, a suferit o enterocolită, ajungând la spital de urgență. George Burcea a susținut-o pe Andreea Bălan în cele mai grele momente, iar Andreea Bălan i-a transmis acestuia un mesaj emoționant.

”Laa mulți ani soțulee, tăticiuleee! Să ne traiești 1000 de ani, să fii sanatos, fericit și toate dorințele și visurile să ți se îndeplinească! Te iubim!”, i-a transmis Andreea Bălan soțului său.

Urmăriți Impact.ro și pe