Andreea Bălan, de urgență la spital! Artista trece prin clipe grele

Diana Radu 07.01.2020, 14:02
Andreea Bălan, de urgență la spital! Artista trece prin clipe grele

Andreea Bălan a plecat împreună cu soțul său, George Burcea și cu cele două fetițe ale lor în vacanță în Mauritius pentru a se relaxa și pentru a petrece timp cu familia. Însă, vacanța lor a luat o întorsătură neașteptată iar artista a ajuns de urgență la spital cu Clara, fetița sa cea mică. Ce a pățit fiica Andreei Bălan și în ce stare se află acum?

Andreea Bălan, de urgență la spital cu fiica sa cea mică: ”Am stat o noapte în spital și nu ne-a plăcut deloc”

Andreea Bălan, spital, fiica sa cea mică
Andreea Bălan, de urgență la spital cu fiica sa cea mică

Cântăreața aflată la mii de kilometri depărtare de casă a trecut prin clipe de coșmar cu fiica sa cea mică. Clara s-a simțit foarte rău așa că Andreea Bălan a dus-o de urgență la un spital din Mauritius. Potrivit diagnosticului pus de medici micuța are enterocolită.

”Vacanța noastră în Mauritius a luat o întorsătură neașteptată și neplăcută. Ieri i s-a făcut rău Clăriței. A vomitat și am ajuns la spital. Am stat sub observație și are o enterocolită. Și Ella a vomitat, deci credem că are și ea același lucru. De aseară suntem pe antibiotic pe cale orală și încercăm să o facem să bea cât mai multe lichide. O ținem sub supraveghere ca să-i scadă febra”, a povestit Andreea Bălan.

Andreea Bălan a mărturisit că fiica ei a fost supisă unor chinuri de neimaginat și că nu dorește nici unei mame să treacă prin ce a trecut ea. Clara, fiica Andreei în vârstă de 10 luni a fost anesteziată cu gaz și supusă unor chinuri groaznice. De asemenea, artista a vorbit și despre condițiile din spital, despre care spune că nu s-au ridicat nici pe departe la nivelul așteptărilor ei. Ba mai mult, aceasta spune că medicii nu au reușit să-i găsească venele pentru a-i pune perfuzie, așa că au chinuit-o pe cea mică foarte tare.

”Am stat o noapte în spital și nu ne-a plăcut deloc. Nu mi-a plăcut deloc la spital aici, pentru că nu au reușit să-i găsească venele și au înțepat-o de două ori. Nu au reușit să-i pună perfuzie și până la urmă a trebuit să o anestezieze cu gaz timp de 10 minute ca să-i pună perfuzia în vena din tâmplă. S-a hidratat o oră prin perfuzie, iar apoi a venit un asistent să-i prindă bandajul pentru că acesta cădea și i-a scos perfuzia. După ce că au anesteziat-o 10 minute, au chinuit-o, i-au pus perfuzia în tâmplă și a venit și i-a scos perfuzia din greșeală. Au ras-o în cap ca să-i pună perfuzia, sărăcuța”, a mai povestit Andreea Bălan.

Urmăriți Impact.ro și pe