Cine este şi cum arată principalul suspect în cazul dublei crime din Iaşi. Este dat în urmărire internaţională

Badea Violeta 13.12.2021, 21:11
Cine este şi cum arată principalul suspect în cazul dublei crime din Iaşi. Este dat în urmărire internaţională

Noi detalii ies la iveală în cazul celor doi studenți găsiţi morţi într-o vilă din Iaşi. În urmă cu câteva momente, Poliția Română a publicat o imagine cu chipul principalului suspect. Acesta este dat în urmărire națională și internaţională. Iată cine este și cum arată bărbatul care ar fi comis cele două crime.

El este principalul suspect în cazul dublei crime din Iași

Dubla crimă de la Iași a îngrozit o țară întreagă și a adus multă durere în sufletele apropiaților celor doi tineri studenți la Medicină din Iași care au fost uciși cu mai multe lovituri de cuțit.

Youssef Ajniyah, în vârstă de 25 de ani, și Ioana Vanesa Burlacu, în vârstă de 23 de ani, au fost găsiți sâmbătă dimineața, 11 decembrie, în vila în care locuiau.

Între timp, oamenii legii au identificat principalul suspect în acest caz. Este vorba de Ahmed Sami El Bourkadi, un tânăr din Maroc, care este student tot la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi, secţia franceză.

Părinții acestuia sunt din Maroc, dar s-a născut în Canada și are pașaport canadian, scrie Mediafax. Polițiștii au anunțat și semnalmentele suspectului.

„Semnalmente: înălțime: 1,70 m; fața: ovală; ochi: negri; ten: măsliniu; par: negru; semne particulare: poartă barbă”, se arată pe site-ul oficial.

El este principalul suspect al dublei crime din Iasi 1
El este principalul suspect al dublei crime din Iasi 

Suspectul s-a prezentat la spital cu o rană la mâna dreaptă

Tânărul de origine marocană s-a prezentat la spital la scurt timp după ce a comis crimele. Potrivit medicului șef UPU SMURD, Diana Cimpoeșu, suspectul avea o plagă tăiată la mâna dreaptă.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi a cerut arestarea în lipsă a cetăţeanului de origine marocană, iar anchetatorii nu exclud varianta ca el să fi părăsit deja ţara.

Surse din anchetă susțin că bărbatul era cunoscut celor doi tineri. Totodată, procurorii presupun că ar mai exista un complice în acest caz.

Potrivit Institutului de Medicină Legală din Iași, corpul tânărei prezenta 33 de lovituri de cuțit, iar bărbatul prezenta 17 plăgi tăiate. Deocamdată, oamenii legii nu cunosc motivul celor două crime. Aceștia iau în calcul mai multe ipoteze.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...