Noi detalii cutremurătoare ies la iveală despre dublul asasinat din Iaşi. Primele concluzii ale legiştilor

Beatrice Dumitru 13.12.2021, 11:02
Noi detalii cutremurătoare ies la iveală despre dublul asasinat din Iaşi. Primele concluzii ale legiştilor

Un dublu asasinat a îngrozit Iașiul în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce doi tineri au fost găsiți morți într-o vilă dintr-un cartier rezidențial de la marginea orașului. Trupurile victimelor erau parțial incendiate și aveau urme de violență. Anchetartorii au descoporit noi incidii și spun că autorii crimelor au dat dovadă de multă cruzime.

Anchetatorii, noi detalii despre dublul asasinat din Iași

La o zi după descoperirea celor două cadavre, anchetatorii s-au întors în casa în care a avut loc tragedia pentru a căuta noi probe și iau în calcul răzbunarea, după violența atacurilor și nu o crimă accidentală în urma unui jaf. Potrivit verdictului medicilor legiști, cei doi tineri au fost uciși cu o cruzime greu de imaginat.

Youssef, student marocan la medicină, în vârstă de 25 de ani şi iubita lui româncă, Ioana, în vârstă de 23 de ani, au avut parte de o moarte violentă, după care au fost incendiați. Inclusiv pisica acestora a fost omorâtă. Până în acest moment nu se știe dacă victimele și făptașii se cunoșteau.

Noi detalii cutremurătoare ies la iveală despre dublul asasinat din Iaşi. Primele concluzii ale legiştilor
Anchetatorii caută indicii pentru dublul asasinat.

“Moartea tinerei a fost violentă şi s-a datorat insuficienței cardio-respiratorii acute, consecinţă unor multiple plăgi înțepat-tăiate. Moartea tânărului a fost de asemenea violentă”, a declarat Maria Apostol, prim-procuror la parchetul de pe lângă Tribunalul Iași, notează stirileprotv.ro.

Cum au fost uciși cei doi tineri

Studentul marocan avea rezidență în Belgia, unde se află și părinții săi, iar înainte cu o zi de crimă trebuia să plece în vacanță la ei, la Bruxelles, împreună cu iubita. Vecinii spun despre Youssef că avea posibilități materiale și în fiecare weekend organiza petreceri în vila de lux pe care o închiriase.

E de groază, sincer e de groază, chiar aşa să le dai şi foc mi se pare strigător la cer. Şi eu sunt speriată va spun sincer, de câte ori ajung în zona asta, mai ales de ieri, mi-e teamă. Cu groază mă gândesc ce o fi fost în sufletul lor”, a spus o vecină a tinerilor.

Se pare că făptașii au pătruns în imobil printr-o ușă, după ce au spart geamul termopan din dreptul încuietorii, cei doi tineri fiind luaţi prin surprindere. După ce au fost înjunghiaţi, corpurile lor au fost duse în aceeaşi cameră şi au fost incendiate, scrie ziaruldeiasi.ro.

George Ivașcu, despre apariția lui Carmen Simionescu în serialul Clanul
Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...
Recomandări