Cine este şi cum arată mama Andrei. Cântăreaţa, mesaj emoţionant de 8 Martie pentru cea care i-a dat viaţă

Ioana Bucur 08.03.2022, 13:20

În momente tulburi, precum cele pe care le trăim în aceste zile, familia pare mai importantă ca oricând. Este mamă a doi copii minunați, însă este și fiică. Mama Andrei a primit un mesaj emoționant de la artistă, de 8 Martie. Ce le-a urat jurata „Românii au talent” tuturor femeilor și, în primul rând, mamelor. Cu lacrimi în ochi, artista a dezvăluit o tradiție de familie pe care o respectă de când era copilă.

„La mulți ani tuturor mamelor, tuturor femeilor din lumea asta, din orice colț al lumii”

Cântăreață, om de televiziune, soție, mamă și fiică. De 8 Martie, Andra a ținut să le ureze „La mulți ani” femeilor din toate colțurile lumii. Artista a cântat și câteva versuri din melodia „Câte griji are o mamă”, dedicându-le tuturor mamelor, femeilor a căror singură luptă este pentru a asigura un viitor mai bun pentru copiii lor.

„La mulți ani tuturor mamelor, tuturor femeilor din lumea asta, din orice colț al lumii…Sunt sigură că fiecare mamă luptă pentru ca al ei copil să trăiască într-o lume mai bună. La mulți ani!”, a transmis artista, pe Instagram.

Andra a povestit că a cântat „Câte griji are o mamă” pentru prima oară când avea șapte sau opt ani, la o serbare de Ziua Mamei. De atunci, nu trece an fără să i-o cânte mamei sale, iar acum a decis să o dedice tuturor mamelor.

„Melodia „Câte griji are o mamă” am cântat-o prima oară când aveam vreo șapte sau opt ani, la școală. Doamna învățătoare mi-a zis să cânt o melodie pentru Ziua Mamei. De atunci, în fiecare an, o sun pe mama și i-o cânt la telefon, așa că m-am gândit să o cânt acum și pentru alte mame. De mică mi-a plăcut tare mult melodia asta”, a povestit Andra.

Artista a avut și un mesaj emoționant pentru cea care a adus-o pe lume și a crescut-o atât de frumos:

„Te iubesc, mama. Să fii sănătoasă, te iubesc din toată inima. Să trăiască toate mamele din lume…de când am devenit și eu mamă, s-au intensificat toate sentimentele astea pe care le am față de tine și apreciez enorm tot ce s-a întâmplat și tot ce am învățat de la tine. La mulți ani, mama!”, a spus Andra, cu lacrimi în ochi.

Cine este şi cum arată mama Andrei. Cântăreaţa, mesaj emoţionant de 8 Martie pentru cea care i-a dat viaţă
Andra și mama sa

Ce cadouri primea mama Andrei de la artistă

Mama Andrei le-a fost mereu aproape celor doi, ajutându-i cum a putut mai bine, mai ales după venirea pe lume a copiilor, David și Eva. Chiar Cătălin Măruță declara, într-un interviu, că are o relație specială cu soacra sa.

„Cu mama soacră mă înțeleg extraordinar. Este o femeie excepțională, e cea mai bună bunică, ne ajută cu copiii, e bunica ideală, le cumpără mereu câte ceva. Și gătește extraordinar”, explica Cătălin Măruță.

Jurata „Românii au talent” a povestit și ce cadouri îi făcea mamei sale în anii copilăriei. Fire sensibilă, exact ca artista, mama Andrei se bucura cu toată inima când primea felicitări create de copiii săi.

„O felicitare, decupată de mine, cu flori lipite tot cu mâna mea, colorată și scrisă pentru mama. Îi reaminteam an de an că e cea mai bună mamă din lume. Încă mai cred asta, pentru mine e cea mai bună.

Nu făceam cadouri scumpe, tata îi aducea flori, iar noi, copiii, aduceam felicitări. Era suficient să îi vedem lacrimi de fericire pe obraji. Mama e la fel de emotivă ca mine, de la ea am moștenit sensibilitatea și mă bucur pentru asta”, explica vedeta, potrivit VIVA!.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...