Cine este și cum arată iubitul sopranei Angela Gheorghiu. Este o diferență de 22 de ani între ei

Diana Radu 19.06.2020, 17:46
Cine este și cum arată iubitul sopranei Angela Gheorghiu. Este o diferență de 22 de ani între ei

Angela Gheorghiu a trecut peste mariajele eșuate și și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat care este mai tânăr decât ea cu 22 de ani. Însă, se pare că diferența de vârstă nu reprezintă un obstacol în calea iubirii lor.

Cum arată iubitul sopranei Angela Gheorghiu

Celebra soprană, Angela Georghiu se iubește cu un stomatolog mai mic ca ea cu 22 ani de ani. Mihai Ciortea a reușit să-i fure inima artistei acum șapte ani de zile. De atunci cei doi sunt nedespărțiți la spectacole și în vacanță. Ba chiar au trecut testul izolării ca și cuplu și sunt mai bine ca niciodată.

Angela Georhiu a povestit că povestea de dragoste dintre ea și Mihai a început timid, după câteva tatonări în toamna anului 2013. Artista spune că tânărul a intrat în viața ei ca fiind un admirator împătimit și a reușit să o facă să treacă peste dezamăgirile suferite.

angela gheorghiu, soprana, iubit
Cum arată iubitul sopranei Angela Gheorghiu. Sursă foto: Okmagazine

„Pe Mihai l-am cunoscut la Royal Opera House în momentul cel mai trist al vieţii mele private, după mari dezamăgiri. El era un admirator de-al meu de o viaţă, şi un mare iubitor al muzicii clasice şi al teatrului. De un an îl vedeam împreună cu fratele lui geamăn şi cu părinţii lor după diferite spectacole prin Europa şi America. Admiratori înfocaţi, de mare clasă! Desigur, nu a fost uşor să acceptăm că s-ar putea naşte o adevărată iubire între noi. Am înţeles amândoi ca doar o dragoste mare, onestă şi statornică ne poate face să trăim cu adevărat frumos. Şi asta este ceea ce simţim unul pentru celălalt”, a declarat soprana pentru revista Elle.

Despre bărbatul din viața sa, Angela are numai cuvinte de laudă. Aceasta îl descrie ca fiind un bărbat frumos din toate punctele de vedere. De asemenea, în ciuda faptului că este foarte tânăr, aceasta spune că se comportă ca un adevărat domn cu ea și că are o cultură și o educație aparte.

„Este un tip de bărbat pe cale de dispariţie, cum îl tachinez uneori, e îngerul meu pe pământ. Familiile şi prietenii noştri ne adoră împreună şi suntem într-o  armonie perfectă, un vis pe care îl trăiesc, în sfârşit, aievea”, a mai spus soprana.

Înainte a forma un cuplu cu Mihai, soprana a trecut printr-o căsnice eșuată cu Roberto Algana. Artista mărturisește că fostul soț era violent cu ea, drept pentru care a decis să divorțeze și să înceapă o nouă viață departe de el.

Urmăriți Impact.ro și pe