Ce se întâmpla, de fapt, între soprana de la Iași și soțul ei. Dezvăluiri de ultimă oră

Iancu Andreea 16.05.2020, 15:33
Ce se întâmpla, de fapt, între soprana de la Iași și soțul ei. Dezvăluiri de ultimă oră

Veștile rele par să se adune asupra cazului mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Artista se află în continuare în stare gravă, internată la spitalul de ”Neurochirurgie” din Iași. Ea ajuns să fie transportată de urgență la spital după ce duminică seara a căzut pe scările din casă și s-a lovit la cap. Gurile rele iau în considerare o serie de informații controversate.

Să fie vorba de un triunghi amoros?

Procurorii care anchetează cazul au primit noi informații cu privire la contextul în care s-a produs accidentul. Inițial, au existat zvonuri că mezzosoprana ar fi băut, în ciuda faptului că apropiații susțin că nu este consumatoare de alcool. Apoi, soțul artistei a fost luat în colimator pentru că acesta ar fi dus-o în pat, iar Maria Macsim Nicoară a ajuns la spital abia după opt ore. Acum o femeie pare să fie intriga situației.

Maria Macsim și Codrin Nicoară
Maria Macsim și Codrin Nicoară

Amanta lui Codrin Nicoară face dezvăluiri

Conform surselor bzi.ro, femeia locuiește în comuna Aroneanu și a mărturisit anchetatorilor că este chiar amanta lui Codrin Nicoară, soțul mezzosopranei. Se pare că amantlâcul durează de ceva timp, iar Maria este la curent cu această situație.

Tot apropiații cuplului susțin că mezzosoprana și Codrin nu mai împărțeau același pat. Maria ar fi fost doar „o colegă de casă de care putea să-și bată joc”, spun ei.

Totodată, aceleași persoane din anturajul celor doi spun că Nicoară obișnuia să aibă un comportament deplasat cu soția sa chiar și în public. Prietenii și rudele au fost martori la situații în care artista era pusă la punct în văzul lumii.

Toate aceste aspecte i-au determinat pe anchetatori să deschidă un dosar penal pentru tentativă de omor.

Starea artistei este gravă
Starea artistei este gravă

Starea artistei nu este pe drumul cel bun

Mezzosporana Maria Macsim Nicoară se află încă în stare gravă la spitalul de Neurochirurgie din Iași, iar medicii sunt rezervați în privința sa. Acum totul depinde de organism, deși au existat mai mulți factori care au agravat starea artistei.

La acest moment, Maria se află în comă, iar organele ar fi început să cedeze. Deși s-au făcut eforturi încă din ziua internării, nu se văd semne de ameliorare.

Specialiștii susțin că exista un lucru ce trebuia făcut imediat după ce artista s-a lovit la cap. Este foarte important ca timpul care trece din momentul leziunii și până la îngrijirile medicale să fie cât mai scurt. Din păcate, apelul la 112 a fost făcut abia după opt ore de la accident. Astfel, intervenția chirugicală a fost făcută târziu.

De asemenea, consumul de alcool poate slăbi rezistența organismului, în general. Totuși, persoanele din anturajul artistei susțin că aceasta nu obișnuia să consume băuturi alcoolice.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI