Dezvăluiri despre relația dintre Antonia și mama soacră. Ce vrea să facă artista cu mama lui Alex Velea

Madlen Moraru 17.06.2020, 13:08

Relația dintre Antonia și mama ei soacră este una nebănuită. Nu mulți ar putea ghici că între cele două există foarte multe activități în comun, pe care ele le practică. De aceea, fanii artistei ar putea rămâne surprinsă de legătura dintre ele. De curând s-a aflat și cum se înțelege cu adevarat vedeta cu mama lui Alex Velea, iar mărturisirea a venit chiar din partea solistei.

Dezvăluiri despre relația dintre Antonia și mama soacră

Alex Velea și Antonia ocupă cu siguranță un loc fruntaș din topul cuplurilor mondene de la noi. Vedetele au o relație foarte apropiată, având împreună și doi băieței. La fel se întâmplă și între cântăreață și mama lui Alex Velea, pentru că ele obișnuiesc să petreacă destul de mult timp una în compania celeilalte. Pe acestea le-a apropiat și experiența Asia Express, când artistul a fost plecat pentru o perioadă îndelungată de acasă. De aceea, soacra Antoniei a fost cea care a ajutat-o pe șatenă cu cei mici.

Dezvăluiri despre relația dintre Antonia și mama soacră. Ce vrea să facă artista cu mama lui Alex Velea
Antonia are o relație foarte bună cu soacra ei și se înțelege de minune cu mama lui Alex Velea

De curând Antonia a povestit cum se înțelege cu mama partenerului său de viață. Aceasta a oferit detalii neștiute până acum despre cum reușește să își împace mai mereu soacra. Ba mai mult, relația dintre cele două pare să fie una similară cu cea a unor prietene care ies în oraș la cafea. Familia celor doi artiști e completată de minune cu prezența mamei lui Alex Velea, care o ajută pe Antonia cu creșterea lui Akim și Dominic.

Ce vrea să facă artista cu mama lui Alex Velea

„Ne înțelegem bine și ne ajută cu tot ce ține de creșterea copiilor. O iubesc mult pe ea, și ea pe mine, este o gospodină excepțională, îmi face mereu pe plac. Știe că iubesc orezul cu lapte și îmi pregătește mereu. Îmi doresc să plec într-o vacanță cu ea.”, a povestit Antonia într-un interviu acordat recent pentru revista Viva.

Urmăriți Impact.ro și pe