Cine este și cum arată iubita lui Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume. Fondatorul Amazon are cu ce se mândri

Andrei Cezar 24.07.2020, 19:13

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, are o iubită traznet. Cel mai bogat om al planetei este surprins adesea în public la brațul partenerei sale care este cu cinci ani mai mică decât el. Lauren Sanchez a fost în trecut jurnalist și pilot de elicoptere. Acum conduce o afacere în domeniul aviației.

Cine este și cum arată iubita lui Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume

Jeff Bezos (56 de ani) este fondatorul Amazon și, totodată, cel mai bogat om al planetei. Averea sa este estimată la 185,7 milioane de dolari. O parte considerabilă din această sumă i-a revenit fostei sale soții, de care a divorțat în 2019.  MacKenzie Bezos a primit aproximativ 19,7 milioane de acţiuni la Amazon.com, respectiv 4% din companie, valoare care se ridică la 38,3 miliarde de dolari, potrivit Digi 24, care citează Bloomberg News.

Motivul divorțului celor doi a fost chiar actuala parteneră de viață a miliardarului, Lauren Sanchez, măritată și ea la vremea respectivă. Cei doi, Jeff și Lauren, aveau o relație extraconjugală de mai mult timp, dar ambii au decis să nu se mai ascundă. Astfel, Jeff Bezos a fost primul care a intentat divorț, cei doi foști soți ajungând să-și spele rufele în public.

Cine este și cum arată iubita lui Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume. Fondatorul Amazon are cu ce se mândri
Cine este și cum arată iubita lui Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume. Fondatorul Amazon are cu ce se mândri

Cum s-au cunoscut Jeff și Lauren

Lauren Sanchez, femeia care acum este partenera de viață a celui mai bogat om din lume, și-a început cariera ca reporter și prezentator pentru Fox11, iar mai apoi s-a reprofilat și a început să cocheteze cu aviația, unde a activat ca pilot de elicopter, pentru ca mai apoi să-și fondeze propria companie de înregistrări aeriene.

Cei doi s-au cunoscut după ce Bezos a apelat la firma actualei sale partenere pentru filmarea unor clipuri de promovare ale companiei sale de rachete, Blue Origin.

Lauren Sanchez a fost căsătorită cu Patrick Whitesell, co-CEO al WME. Cei doi au așteptat ca apele între Jeff și MacKenzie să se calmeze, iar ulterior s-au separat și ei, însă cu mult mai puțină ”gălăgie” față de familia Bezos.

Urmăriți Impact.ro și pe