Cine este și cu ce se ocupă soția lui Bodo de la Proconsul? Loredana apare foarte rar în public

Emanuela Pană 21.07.2023, 15:41

Muzicianul Bogdan Marin (Bodo), solistul trupei Proconsul, trăiește o frumoasă poveste de dragoste, de mulți ani, alături de partenera sa de viață, după ce artistul a decis să se recăsătorească. Deși nici măcar nu se mai gândea la un asemenea pas, iubirea a bătut, din nou, la ușa lui Bodo. Vezi cine este și cu ce se ocupă soția lui Bodo de la Proconsul.  

Bodo de la Proconsul, dezvăluiri după două decenii 

Bogdan Marian, cunoscut drept Bodo de la Proconsul, a rămas în mintea și inima multor români ca învingătorul de la ”Cerbul de Aur”, un spectacol-concurs de interpretare ce urmărește promovarea talentelor din țară și de peste hotare. În anul 2001, Bodo cucerea publicul cu fenomenala piesă ”Cerul”. 

Piesa, una dintre cele mai frumoase melodii ale trupei Proconsul, are o poveste specială, fiind scrisă în 15 minute. Binecunoscutul artist, acum în vârstă de 54 de ani, susține că piesa ”Cerul” trebuia să ia marele premiu, dar a luat locul 3.  

”Specială pentru sufletul meu și, din acest motiv, a luat naștere foarte repede. Textul piesei Cerul a fost scris într-un sfert de oră! Deci în aproximativ 15 minute. M-am gândit la mama mea, pe care, la vremea aceea o pierdusem de puțin timp și mi-a venit să cânt și să scriu așa…”, a mărturisit artistul.

”La Mamaia, piesa Cerul trebuia să ia marele premiu, dar a luat locul 3. Pentru că au trișat ceilalți de pe primele două locuri. S-au dus imediat la Internet Cafe, chestie recunoscută de Călin Geambașu. Era faza aia cu vorbitul la 5 secunde, netaxabile, și a băgat un milion de voturi la piesă de pe același număr, că nu era o problemă la vremea respectivă. M-am enervat atunci, dar important e că publicul a auzit piesa”, a povestit Bodo pentru click.ro.

Pe plan personal, interpretul cunoscut și decepția, hotărât să nu se mai recăsătorească după divorțul de Ioana Băsescu, fiica cea mare a fostului președinte al României, Traian Băsescu. Cu toate acestea, artistul s-a recăsătorit și acum este mai fericit ca niciodată. A adoptat doi copii, iar, astăzi, la 54 de ani este și bunic. În urmă cu doi ani, Bodo și actuala sa parteneră s-au mutat la țară, în Argeş, la Dobreşti. 

Citește și: Bodo de la Proconsul s-a transformat total. Gestul de mare senior pe care îl face fostul ginere al lui Traian Băsescu

Cine este și cu ce se ocupă soția lui Bodo de la Proconsul? 

În prezent, Bogdan Marian se bucură de o căsnicie frumoasă alături de partenera sa, Loredana Marin. Cei doi își trăiesc povestea de iubire departe de ochii curioșilor, chiar dacă Bodo este cântăreț de ani buni și apare deseori în fața reflectoarelor.  

Cine este si cu ce se ocupa sotia lui Bodo de la Proconsul
Cine este si cu ce se ocupa sotia lui Bodo de la Proconsul

Nu cu mult timp în urmă, artistul mărturisea într-un interviu că Dumnezeu i-a ținut uniți, ajutându-i să aibă o familie fericită.  

”Dumnezeu ne-a ţinut lipiţi. Dacă nu L-am fi cunoscut pe Dumnezeu şi dacă n-am fi înţeles ce înseamnă Biblia pentru oameni, o carte de instrucţiuni a vieţii, poate că n-am fi fost împreună. Asta ne-a ţinut îndrăgostiţi şi aşa am reuşit să facem schimbări majore în viaţa noastră”, a spus Bodo.

La sfârșitul anului trecut, Bodo de la Proconsul dezvăluia că la începutul relației cu Loredana nici măcar nu se gândea că se va mai recăsători vreodată, însă actuala lui soție a reușit să îi cucerească inima. Ulterior, în viața lor a urmat și marele pas.  

În urmă că doi ani, interpretul, partenera sa și cei doi copii s-au mutat în Argeș, la Dobrești, unde soții Marin au deschis un atelier de joacă pentru copii în fosta discotecă – un proiect de suflet pentru Loredana. Tatăl femeii este din Dobrești, iar aceasta a dorit să își crească copiii în natură și liniște.  

Vezi și: Cum își explică Loredana și Bodo de la Proconsul schimbarea din viața lor. ”Aș fi fost, poate, a șaptea nevastă din viața lui”. EXCLUSIV

Loredana și Bodo au adoptat doi copii 

În anul 2017, Loredana și Bodo au adoptat doi băieți, pe Daniel și Filip. Cei doi sunt crescuți și educați cu multă dragoste de către părinți. Băieții au și ei înclinație către muzică, după cum a mărturisit tatăl lor la Antena Stars, acum ceva vreme.  

”Sunt foarte atraşi de muzică, vin la concertele noastre ori de câte ori au ocazia. Cer permisiunea să se urce la tobe pentru că sunt foarte fascinaţi de tobe, la vârsta aceasta”, a declarat cântărețul.

”N-am vrut de la început să-i minţim. Vrem să-i pregătim pentru anii ce vor urma. Atunci când cineva le va spune că sunt adoptaţi, să fie pregătiţi”, a mai dezvăluit artistul.

Până ca soții Marin să îi înfieze, cei doi frați au locuit într-un centru de plasament. Bodo și Loredana sunt căsătoriți de 14 ani, iar de-a lungul acestora, solistul trupei Proconsul a trăit clipe de fericire alături de partenera sa, dar și momente mai puțin plăcute. Apropierea de Divinitate le-a restaurat mariajul, arătându-le calea pe care trebuie s-o urmeze. Acum, artistul un bărbat împlinit, ca și familia sa. 

”Înainte de a-l cunoaște pe Dumnezeu făceam multe greșeli, dacă nu alegeam calea divinității nu mai eram împreună acum. Ne-am ajutat reciproc, am ales împreună același drum. Faptul că noi nu aveam copii, după aceea am trecut printr-un infarct, anul trecut. A fost un infarct puternic, am stat trei zile cu el și nu am știut. Dar am trecut peste acest moment tot cu ajutorul lui Dumnezeu”, mai spus Bodo.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...