Bodo de la Proconsul s-a transformat total. Gestul de mare senior pe care îl face fostul ginere al lui Traian Băsescu

Badea Violeta 01.09.2022, 07:43

Bodo de la Proconsul s-a separat de fiica cea mare a lui Traian Băsescu, Ioana, în luna ianuarie a anului 2007. Ulterior, artistul și-a refăcut viața alături de Loredana Preda, femeie care i-a dăruit și doi băieți minunați, pe Daniel şi Filip. În pandemie, cei doi soți au luat decizia de a se muta din București, așa că s-au stabilit într-o comună din județul Argeș. Cu ce se ocupă acum fostul ginere al lui Traian Băsescu? Iată gestul superb al cântărețului!

Cum s-a schimbat viața lui Bodo de la Proconsul

Anul 2020 a fost îngrozitor pentru Bodo de la Proconsul. Dincolo de pandemia pe care am trăit-o cu toții, artistul s-a luptat și cu probleme de sănătate. Acesta a suferit un infarct, iar după ce s-a pus pe picioare  a luat decizia de a face o schimbare radicală în viața sa.

Bodo și-a luat familia și s-a mutat în Dobrești, o comună aflată la 40 de kilometri de Pitești. Acum, artistul și soția sa ajută comunitatea de acolo. Cei doi au deschis un atelier de lucru pentru copii, unde micuții fac diverse acivități și nu plătesc nicio taxă.

„Abia așteptăm să începem din nou activitatea de la Atelierul de joacă. Deja s-a mărit, a făcut și un puișor, Clubul 43, un club pentru adolescenți, care nu se mai regăsesc printre jucării.

Deasupra le-am făcut o cameră de 70 metri pătrați unde se întâlnesc, socializează. Au masă de ping-pong, darț, console de joc pentru playstation. Le-am oferit ocazia să nu mai piardă timpul prin alte părți. Noi funcționăm doar prin donații, totul e gratis. Din dorința de a ajuta tinerii, Loredana a venit cu ideea aceasta”, a declarat Bodo pentru Playtech.

Loredana și Bodo de la Proconsul, despre schimbarea din viața lor
Loredana și Bodo de la Proconsul

Bodo de la Proconsul s-a pocăit

Cândva era considerat un adevărat bad-boy al muzicii româneşti, dar acum, Bodo este un alt om. Solistul trupei Proconsul a devenit foarte apropiat de Dumnezeu după ce și-a unit destinul cu soția sa, Loredana.

„Mulți nu ne-au înțeles, dar pentru noi, pentru familia noastră, totul s-a schimbat atunci când ne-am pocăit, când l-am întâlnit pe Dumnezeu. Fără Dumnezeu nu aș fi fost a patra lui nevastă. Poate aș fi fost a șaptea!”, declara Loredana Marin în urmă cu ceva timp.

Citește și Cum își explică Loredana și Bodo de la Proconsul schimbarea din viața lor. ”Aș fi fost, poate, a șaptea nevastă din viața lui”. EXCLUSIV!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...