Cine este și cu ce se ocupă noua iubită a lui Adrian Cristea. Fostul Biancăi Drăgușanu a dat marea lovitură în showbiz

Andrei Simion, Cosmin Chelu 29.04.2023, 12:04

Adrian Cristea, cândva Don Juan de Dorobanți, s-a retras din showbiz, iar în toată această perioadă nu s-a știut prea multe despre viața personală a fostului fotbalist. De curând însă, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu s-a afișat alături de o femeie focoasă, ipostaze care au dat curs speculațiilor.

Adrian Cristea are o nouă iubită

În ultimii ani, Adrian Cristea a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor. Dacă înainte era „în centrul atenției”, având în vedere relațiile sale cu femei cunoscute din showbiz, cum ar fi Denisa Nechifor sau Bianca Drăgușanu, iată că fostul fotbalist pare că s-a cumințit. Recent, sportivul s-a pozat în compania unei tinere celebre, despre care se spune că ar fi visat la fotbaliști la fel de cunoscuți.

Printul Cristea a ajuns la sapa de lemn. Din ce a ajuns sa traiasca, dupa ce a dat faliment cu afacerea din industria modei

Avocata din Cluj face ravagii pe internet

Adrian Cristea (39 de ani), fost fotbalist la Dinamo și FCSB și unul dintre craii showbizului românesc, s-a afișat cu o nouă cucerire. Este vorba despre Andreea Roșca, o juristă care face senzație pe internet cu imaginile fierbinți pe care le postează. Cu ceva ani în urmă, avocata din Cluj a vorbit despre reacțiile pe care le provoacă în mediul online sau pe stradă.

„Sunt o persoana activă. Îmi place adrenalina, iar pe lângă tenis și alergare, pe care le fac aproape zilnic, încerc să experimentez activități noi pe care le recomand curajoșilor”, a spus Andreea Roșca pentru cluj24.ro.

Întrebată despre ipostazele sexy în care pozează, fie la piscină sau în alte locații, tânăra a explicat că „fiecare persoană e liberă să gândească și să se exprime așa cum își dorește. Eu îmi asum postările pe care le fac, iar faptul că am unele poze în costum de baie când sunt la piscină sau la mare în vacanță, nu mi se par niște ipostaze atât de incitante, e totuși ceva destul de comun. Problema aceasta a hate-ului parcă a devenit accesoriul de bază al vieții online, iar tot ce vor unii, probabil, este să te facă să te simți prost și să iți scadă curajul de a fi tu însuți”.

Cine este Andreea Roșca

Andreea Roșca a terminat Facultatea de Drept în 2017. Aceasta și-a început cariera în domeniul juridic, ca și consilier juridic la cea mai mare societatea de construcții din Transilvania, Napoca Construcții SA, unde a câștigat mai multe procese importante, care aveau la mijloc mize de milioane de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe