Cu ce se ocupă acum Adrian Cristea. Unde a dispărut, de fapt. Fosta soție l-a dat de gol

Beatrice Dumitru, Mihai Roșoiu 27.02.2023, 11:13
Cu ce se ocupă acum Adrian Cristea. Unde a dispărut, de fapt. Fosta soție l-a dat de gol

Adrian Cristea, sau „Prințul”, așa cum i se spunea pe vremea când juca, s-a retras din fotbal în 2017, iar de atunci aparițiile sale publice au fost extrem de rare. Fosta sa iubită, Denisa Nechifor, a dezvăluit câteva detalii din viața acestuia, cu ce se ocupă acum și ce mai face.

Ce face Adrian Cristea după ce s-a retras din fotbal

Denisa Nechifor şi Adrian Cristea au format mult timp un cuplu și au împreunî o fiică, Rania, în vârstă de 14 ani. Cei doi s-au despărţit, însă au ţinut tot timpul legătura, pentru binele copilei. „Prințul” a preferat să se retragă din lumina reflectoarelor după ce s-a lăsat de fotbal și să își țină viața personală departe de ochii curioșilor.

Dar Denisa Nechifor a vorbit despre Adrian Cristea și a dezvăluit cu ce se ocupă acesta în prezent, dar și ce mai face. Ea a mărturisit că păstrează legătura cu tatăl fiicei sale și că,  în prezent, el activează în domeniul sportului.

Cu ce se ocupă acum Adrian Cristea. Unde a dispărut, de fapt. Fosta soție l-a dat de gol
Denisa Nechifor, împreună cu Adrian Cristea si fiica lor

Scump la vedere pentru voi, la mine de-abia a fost, face bine, face ceva în zona sportului cu niște prieteni de ai mei. Este bine, sănătos, cum este el, are un job, nu știu dacă a terminat proiectul acesta”, a declarat Denisa Nechifor pentru Antena Stars.

Denisa Nechifor, despre plecarea din țară

Denisa Nechifor și-a refăcut viața după despărțirea de Adrian Cristea, iar acum are parte de o relație frumoasă, dar la distanță, pentru că iubitul său nu este român și locuiște în străinătate. Aceasta a spus că ar fi dispusă să se mute din țară, dar nu neapărat pentru cineva anume, ci pentru studiile fiicei sale sau pentru un job care să-i aducă mai multe beneficii.

Dacă ambii își doresc, da, poate funcționa o relație la distanță, dar până la un punct. Aș face pasul să mă mut undeva, dar nu cred că m-aș muta pentru cineva, mai degrabă pentru studiile copilului sau pentru un job care să-mi aducă satisfacție. Eu îmi doresc de mult să plec din țară, dar aici am pus bazele unui business, mă cunosc oamenii, am căpătat un respect, am prieteni, îi am pe ai mei, vedem pe viitor. El nu va veni în România, nu e cazul și nici nu mi-aș dori eu”, a afirmat Denisa Nechifor.

Denisa Nechifor a declarat de mai multe ori că se vede mamă din nou, însă, doar în anumite condiții. După ce s-a despărțit de Adrian Cristea, aceasta și-a crescut singură fiica și a afirmat că nu i-a fost deloc ușor. De aceea, dacă va ma face un copil nu mai ar mai fi dispusă să se ocupe singură de el.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...