Cine este şi cu ce se ocupă fratele lui Marcel Ciolacu. Surpriză mare

Badea Violeta 06.11.2021, 09:29
Cine este şi cu ce se ocupă fratele lui Marcel Ciolacu. Surpriză mare

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit recent despre familia sa. Acesta a mărturisit că mai are doi frați, iar el este cel mai mic dintre ei. Unul este mai mare cu 5 ani, iar altul este cu 8 ani mai în vârstă. Iată cu ce se ocupă fratele cel mare al liderului PSD.

Cine este fratele cel mare al lui Marcel Ciolacu

Puțină lume cunoaște detalii legate de familia lui Marcel Ciolacu. Recent, politicianul din Buzău a făcut dezvăluiri legate de rudele sale. Liderul PSD a spus că nu este singur la părinți, ci mare are doi frați mai mari.

Unul este mai mare cu 5 ani, iar celălalt este cu 8 ani mai mare decât Marcel Ciolacu. Se pare că cel mai mare dintre ei se numește Mihai și a devenit recent bunic, după cum a spus chiar liderul PSD.

„Nepoțelul meu, Achim Ioan! Un băiețel de nota 10! O minune trimisă de Dumnezeu! Așa arată fericirea”, spunea în urmă cu ceva timp Marcel Ciolacu

„În familia noastră suntem doar băieți. Mihai Ciolacu, fratele meu cel mai mare, are un băiat pe care îl cheamă tot Mihai. El este tatăl băiețelului Achim Ioan. Pentru mama noastră este un moment special, deoarece este pentru prima oară străbunică”, a mai precizat președintele PSD, citat de evz.ro.

El este fratele mai mare al lui Marcel Ciolacu
El este fratele mai mare al lui Marcel Ciolacu

Cu ce se ocupă fratele cel mare al lui Marcel Ciolacu

Mihai Ciolacu, în vârstă de 61 de ani, a învățat la Colegiul Bogdan Petriceicu Hașdeu din Buzău. Imediat după Revoluție, acesta s-a alăturat Fundației pentru Tineret Buzău. Astfel, el a reușit să cunoască nume sonore din muzica românească. Amintim de Nicu Covaci sau Cristi Minculescu.

În prezent, Mihai Ciolacu este divorțat și lucrează la o companie de stat din orașul natal. Conform spuselor lui Marcel Ciolacu, familia lor se reunește de fiecare dată în prima zi de Paște și de Crăciun.

Tatăl lui Marcel Ciolacu a murit de cancer

Invitat în cadrul unei emisiuni tv, Marcel Ciolacu a făcut și o mărturisire extrem de dureroasă. Liderul PSD a spus că tatăl lui a decedat din cauza cancerului. De asemenea, politicianul a mărturisit că și mama sa se confruntă cu aceeași boală.

„Tatăl meu a murit de cancer, însă a reușit cu ajutorul echipei de la Fundeni să ducă acest cancer mai bine de 10 ani. Este acolo o echipă de profesionişti şi acelaşi tratament îl ai şi-n străinătate, şi în România. Sunt aceleaşi protocoale. Noi toți ne-am tratat în România.

Și mama mea are ghinion să aibă cancer și se tratează tot în România. O duce cu demnitate. Este o boală ca orice altă boală, iar mama are un tonus foarte bun”, a spus Marcel Ciolacu pentru Digi24.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...