Cine este omul care îl îmbogățește pe Nicușor Dan. E printre cei mai cunoscuți români, i-a donat 194.000 de lei anul trecut

Nicu Stan 10.07.2021, 20:57
Cine este omul care îl îmbogățește pe Nicușor Dan. E printre cei mai cunoscuți români, i-a donat 194.000 de lei anul trecut

Cine este omul care îl îmbogățește pe Nicușor Dan. E printre cei mai cunoscuți români, i-a donat 194.000 de lei anul trecut. Primarul Capitalei și-a publicat declarația de avere pe anul 2020.

Nicușor Dan a strâns în campania electorală 350000 de lei din donații. Cine a avut încredere de aproape două miliarde de lei vechi în el

S-a aflat cine este omul care îl îmbogățește pe Nicușor Dan. Este printre cei mai cunoscuți români și i-a donat 194.000 de lei anul trecut actualului primar al Bucureștiului.

Primarul general al Bucureștiului, Nicușor Dan, a publicat declarația de avere pe anul 2020, din care se poate vedea că a primit sume uriașe de bani ca donații făcute de persoane fizice.

Nicusor Dan si-a publicat declaratia de avere pe 2020
Nicusor Dan si-a publicat declaratia de avere pe 2020

Nicușor Dan, primarul Capitalei în 2020

Anul trecut a fost un an extrem de important, electoral vorbind, pentru profesorul de matematică Nicușor Dan. Este anul în care a devenit primar general al Bucureștiului, învingând-o la vot pe fosta primăriță a Capitalei, Gabriela Firea.

În declarația avere, persoanele care i-au donat bani lui Nicușor Dan au fost trecute de data aceasta cu nume și prenume, în comparație cu anul 2019, când primarul Bucureștiului nu a făcut publice numele donatorilor săi.

Cum a primit Nicușor Dan donațiile. La pungă?

Astfel, Nicușor Dan a strâns peste 350.000 de lei din donațiile primite de la persoane fizice.

Ceea ce este de-a dreptul curios este faptul că Nicușor Dan nu are niciun cont bancar. Întrebarea care se ridică este cum a primit acești bani și cum au fost donațiile raportate la Autoritatea Electorală Permanentă, astfel încât să poată beneficia de acele subvenții care se acordă la toți candidații.

Care sunt sumele și cine sunt donatorii lui Nicușor Dan

Potrivit declarației de avere, Nicușor Dan a primit donații de la 11 persoane fizice, după cum urmează:

Micu Bogdan – 45.000 RON

Talpeș Florin – 194.000 RON

Perian Camil Alexandru – 72.800 RON

Gheorghe Marius – 15.000 RON

Roșu Radu – 10.000 RON

Popescu Marius – 18.500 RON

Liliac-Jazontz Ovidiu-Simion – 10.000 RON

Dimitriu Tudor-Mihai-Ioan – 5.000 RON

Floricica Radu – 5.000 RON

Constantinescu Teodora Patricia – 3.000 RON

Stan Alexandra-Ana-Maria – 3.000 RON

Bucureștiul are oameni creativi

Bucureștiul are oameni muncitori, creativi, oameni care au reușit în mediul privat, academic și cultural și Bucureștiul nu poate decât să reușească. Vreau să îi asigur pe bucureșteni că vom colabora cu ei, cu mediul de afaceri, cu asociațiile profesionale, cu specialiștii, cu ONG-urile și Primăria Capitalei nu poate fi condusă în stilul Elena Ceușeascu.

Vreau să vă obișnuiți de acum cu ideea, e greu, că Primăria Capitalei e partenerul vostru. Am încheiat la cererea bucureștenilor un parteneriat cu PNL și USR PLUS și vreau să vă asigur că el va continua în CGMB, în consiliile locale ale sectoarelor și cu Guvernul.

Vreau să îi asigur pe bucureștenii care nu ne-au votat azi că Bucureștiul e în egală măsură și al lor. Îi chemăm pe toți să fim parteneri în construcția Noului București, în proiectul care începe peste câteva zile”, spunea Nicușor Dan când a aflat că a devenit Primarul Bucureștiului.

Urmăriți Impact.ro și pe