Cine este Nina Hariton, câștigătoarea Chefi la cuțite, sezon 11. Are o poveste de viață impresionantă

Corina Oprea 21.06.2023, 07:51

Nina Hariton este câștigătoarea Chefi la cuțite 2023! Un nou sezon s-a încheiat, iar un nou concurent a plecat acasă cu premiul cel mare. Au fost emoții extrem de mari atât în rândul concurenților, dar și pentru telespectatorii care și-au susținut persoana preferată din fața micilor ecrane. Nina Hariton a reușit, însă, să îi cucerească pe toți!

Nina Hariton a câștigat Chefi la Cuțite

Chefi la Cuțite 2023 s-a încheiat la data de 20 iunie. După aproape trei luni pline de surprize, probe grele și emoții nenumărate, un singur concurent a plecat acasă cu titlul de cel mai bun bucătar din România, dar și cu marele premiu de 30.000 de euro: Nina Hariton!

Lupta s-a dat între Laurențiu Neamțu, Nina Hariton și Paul Teodorescu, toți trei reușind să ajungă în finală, dar doar unul a fost câștigător. Nina Hariton s-a afirmat încă de când a intrat în competiție, fiind prima femeie din emisiune care a obținut trei cuțite de aur din partea juraților.

Și-a dorit încă de la început să fie în echipa lui Sorin Bontea, pe care a reușit să îl facă și câștigătorul acestui sezon. Aceasta pleacă acasă cu premiul cel mare și un titlu la care visa de mult timp. Munca sa a fost răsplătită și este mândră de tot ce a realizat.

„Dați-mi o palmă să mă trezesc la realitate! Acest premiu este și pentru colegii mei din echipa de astăzi, dar mai ales pentru chef Bontea care a avut încredere. A scos cuțitul când i l-am cerut”, a mărturisit Nina Hariton cu lacrimi în ochi.

Povestea de viață impresionantă a Ninei Hariton

Nina Hariton are 31 de ani, o fețită de care este absolut îndrăgostită și o ambiție de fier. Locuiește în Paris de mai bine de opt ani, acolo unde este agent imobiliar. Cu toate acestea, gătitul este mare ei iubire, deși a renunțat la această meserie de dragul vieții de familie. A lucrat cinci ani în domeniu, dar a simțit că este mult prea solicitant și nu se mai poate ocupa de fiica ei.

„Pentru că începeam la 7 și terminam la 12 noaptea, știți cum sunt chefii, pentru ei asta e viață. Pentru mine, presiunea aceasta, plus viața de familie, că am un copil, are 7 ani. Colegii niciodată nu mă înțelegeau când copilul era bolnav sau mergeam la urgențe sau să rămân cu el. Am lucrat 5 ani în restaurante haute cuisine’, spunea concurenta.

Concurenta din Republica Moldova mărturisea că mereu a fost pasionată de gătit, încă de mic copil, dar abia acum și-a făcut curaj să participe la Chefi la Cuțite. Singura femeie care a obținute trei cuțite a luat cea mai bună decizie din viața ei participând la show-ul culinar, care a trimis-o acasă cu 30.000 de euro și multe lecții importante.

Urmăriți Impact.ro și pe