Cine este mentorul lui What’s Up: “La 21 de ani m-am lăsat de 2 facultăți ca să ajung muzician” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 06.03.2024, 13:24

Marius Ivancea cunoscut după numele de scenă What’s Up este fericit că a reușit să își transforme pasiunea pentru muzică în job. A început două facultăți, dar a renunțat la ele pe când avea 21 de ani, pentru că nu se regăsea și în continuare muzica era domeniul care îl atrăgea ca un magnert. În interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro, artistul ne-a vorbit despre alegerea făcută și care i-a adus satisfacții în viață, dar și despre rețeta de succes în ceea ce privește muzica, pe care a preluat-o de la mentorul lui, Marius Moga.

What’s Up: “Încerc să nu fac piesă despre mine, pentru că atunci nu mai e hit”

Marius Ivancea și-a găsit numele de scenă în mod întâmplător, întrucât DJ Cat care e acum DJ în Ibiza nu îi reținuse prenumele și i se adresa așa. Avea doar 14 ani când a mers la Atomic TV cu un album făcut de el. Până să devină cunoscut și să se bucure de succes și aprecieri în branșă, dar și din partea publicului, Marius a avut diverse joburi pentru a se întreține.

Artistul a pus parchet, a vândut haine și a fost dispecer. Întâlnirea cu Marius Moga a fost de bun augur, el reușind să absoarbă ca un burete multe sfaturi de la celebrul compozitor. De exemplu, cântărețul reușește să scoată piese bune fără să se inspire din viața sa.

“Soția mea este principala muză când vine vorba despre viața mea acasă. Când vine vorba despre muzică, am 35 de ani și compun de la 14  ani, nu prea mai scriu din viața mea.

Scriu din ce văd în jur mai ales, încerc să fiu numitor comun, să ajung la inima omului de rând, să nu fac piesă despre mine, pentru că atunci nu mai e hit. Și ca să faci hit, m-a învățat pe mine Marius Moga să fiu atent la oameni, motiv pentru care sunt atent la oameni”, a declarat, pentru Impact.ro, Whats’up.

What’s Up: “5 ani lângă Marius Moga pentru mine au fost o facultate”

Cântărețul s-a căsătorit la finalul anului trecut cu Micky, după doi ani de la debutul relației. Între cei doi îndrăgostiți există o diferență de vârstă de 12 ani, însă acest lucru nu este un impediment în calea fericirii lor. Artistul și-a prezentat iubita părinților încă din prima lună de de relație.

Marius are o relație strânsă cu părinții săi, informându-i, de-a lungul timpului, atât cum evoluează cariera lui, cât și în ceea ce privește deciziile luate pe plan personal. Artistul își amintește că întotdeana s-a bazat pe sprijinul acestora, chiar și în perioada în care a a decis să renunțe la studiile superioare.

“Îi iubesc infinit, m-au susținut în toate tâmpeniile mele. La 21 de ani m-am lăsat de 2 facultăți ca să ajung muzician. Tata râdea de mine, dar nu râdea de mine la modul ăla negativ, râdea de mine că sunt nebun. „Te-ai apucat de 2 facultăți și acum o vrei pe a treia?”

Și da, am făcut a treia facultate la DeMoga Music, 5 ani lângă Marius Moga pentru mine au fost o facultate. Te iubesc mentorul meu, să îți dea Dumnezeu sănătate și tot ce îți dorești pe pământul ăsta!”, a spus, pentru Playtech Știri, What’s Up.

El și soția sa au fost prezenți, săptămâna trecută, la petrecerea organizată de Sprint Music pentru anunțarea artiștilor internaționali care vor cânta la We Love Music Festival, ediția a treia, care va avea loc pe Platoul Feteni de la Râmnicu Vâlcea în perioada 15-18 august.

Printre artiștii care vor urca pe scenă se numără: Ace of Base, Sonique, In-Grid, Culture Beat, Kaoma, DJ Sash!, Technotronic și Mr. President.

Citește și: Ce spune Emilian despre participarea lui Andrei Ursu la Asia Express: “O să rupă! Garantat” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags: