Detalii înfiorătoare despre luarea de ostatici de la Onești. Ce le-a făcut bărbatul de 60 de ani victimelor

Ana Anitoiu 01.03.2021, 20:47
Detalii înfiorătoare despre luarea de ostatici de la Onești. Ce le-a făcut bărbatul de 60 de ani victimelor

O luare de ostatici a avut loc la Onești, luni, și s-a încheiat tragic. Au apărut detalii înfiorătoare. Ce le-a făcut un bărbat în vârstă de peste 60 de ani victimelor sale este desprins dintr-un film de groază. Când au ajuns polițiștii la locul incidentului, atacatorul acționase deja.

Detalii înfiorătoare despre luarea de ostatici de la Onești

Bărbatul în vârstă de 60 de ani a sechestrat doi muncitori, în vârstă de 36 și 52 de ani, într-o locuință ce i-a aparținut, în Onești, județul Bacău. Atacatorul a anunțat chiar el poliția cu privire la fapta lui. Când au intervenit la locul incidentului, agenții de poliție nu s-au putut înțelege cu el, așa că au intrat cu forța și l-au împușcat.

Înainte de a sosi polițiștii, bărbatul i-a înjunghiat pe cei doi muncitori. Unul dintre ei a murit în apartament. Cel de-al doilea a decedat la trei ore de la internare, după ce a intrat de două ori în stop cardiac, după cum a declarat la Digi24 doctorul Anca Băncescu, director medical la Spitalul din Onești.

Detalii infioratoare despre luarea de ostatici de la Onesti. Ce le-a facut barbatul de 60 de ani victimelor
Imagine din preajma blocului in care s-a petrecut luarea de ostatici incheiata tragic

Luarea de ostatici de la Onești, văzută de zeci de oameni

Conform unupetrotus.ro, agresorul a intrat peste muncitori în apartament, înarmat cu un cuțit. I-a amenințat că îi va înjunghia dacă nu vor face exact ceea ce le spune el și i-a legat cu mâinile la spate. Un negociator a încercat să-l liniștească pe atacator, dar în zadar. Pe parcursul discuțiilor, atacatorul și-a ținut victimele în dreapta și în stânga sa, pe balconul situat la etajul trei al blocului, în văzul câtorva zeci de oameni. Brusc, agresorul i-a înjunghiat pe cei doi.

”La un moment dat, autorul, care părea calm, a început să exercite acte de violență asupra persoanelor aflate în apartament, moment sesizat și de forțele de ordine. S-a forțat cu mijloace din dotare ușa metalică a locuinței, agresorul încercând să blocheze ușa, având în mână un cuțit. La acel moment, forțele de ordine au folosit armamentul din dotare prin foc executat asupra membrelor inferioare ale agresorului, acesta fiind rănit și imobilizat. În momentul pătrunderii în apartament, au fost găsite cele două persoane, care prezentau multiple plăgi înjungheate. Au primit îngrijiri medicale de specialitate, însă urmare a leziunilor suferite, au decedat. Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău a preluat cauza, pentru efectuarea de cercetări.”, a transmis Gabriela Ciobanu de la IPJ Bacău.

Detalii infioratoare despre luarea de ostatici de la Onesti. Ce le-a facut barbatul de 60 de ani victimelor
Imagine din preajma blocului in care s-a petrecut luarea de ostatici incheiata tragic

De ce a avut loc luarea de ostatici de la Onești

Bărbatul în vârstă de 60 de ani a pierdut în instanță apartamentul în care s-a petrecut tragedia. El i-a luat ostatici și i-a înjunghiat pe cei doi muncitori care fuseseră angajați de noii proprietari să facă lucrări de reparații și de reamenajare. Când a sunat la poliție, atacatorul a spus că vrea revenirea asupra deciziei judecătorești. Potrivit doctorului Anca Băncescu, atunci când a ajuns la spital, cu multiple plăgi împușcate, agresorul era ”destul de agresiv”.

”Apoi a fost adus agresorul, în jur de 68 de ani, destul de agresiv, cu multiple plăgi împușcate, toracice, membrele superioare, membrele inferioare, care după investigațiile din Urgență a fost dus pe departamentul de chirurgie în vederea continuării investigațiilor și eventual a intervenției chirurgicale și ulterior a monitorizării”, a spus medicul Anca Băncescu, care nu a avut detalii despre celălalt muncitor, decedat în apartament.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...