Buzău: Scene șocante după ce un criminal eliberat după zece ani a recidivat tot în aceeași casă

Elena Avramescu 21.01.2021, 12:27
Buzău: Scene șocante după ce un criminal eliberat după zece ani a recidivat tot în aceeași casă

Un criminal eliberat după zece ani a recidivat. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 38 de ani, care în 2009 a comis o crimă odioasă. Din păcate pentru el, a reușit să ajungă din nou în atenția poliției după ce a fost prins comițând o infracțiune chiar în casa în care a avut loc crima.

Un criminal eliberat după zece ani a recidivat

De data aceasta, bărbatul a fost prins furând mâncare chiar din casa în care a avut loc fapta iar suspectul a fost plasat în arest la domiciliu.  În luna martie 2009, o crimă odioasă a șocat de-a dreptul presa din România. Bărbatul, care la acea vreme avea vârsta de 26 de ani, avea o relație nouă cu preoteasa din sat, care era văduvă de câțiva ani. În seara în care s-a comis atrocitatea, bărbatul a fost invitat de femeie acasă la ea pentru a-și petrece romantic seara împreună. Au ciocnit câteva pahare iar după aceea femeia a început să îi facă avansuri, iar bărbatul se pare că ar fi refuzat-o.

Femeia ar fi început să îl jignească, ceea ce l-a enervant crunt pe bărbat. Astfel că a început să o strângă de gât victima de gât cu un batic, după care i-a înfipt o foarfecă în spate. Femeia n-a abut nicio șansă de supraviețuire și a murit pe loc, iar bărbatul a dat foc patului în care zăcea cadavrul, pentru a șterge orice urmă compromițătoare.

Un criminal eliberat după zece ani a recidivat
Un criminal eliberat după zece ani a recidivat

Bărbatul a recidivat tot în aceeași casă

La câteva ore după, bărbatul s-a predat Poliției și a fost condamnat în 2009 la 15 ani de închisoare pentru omor, însă a fost liberat condiționat după zece ani de pedeapsă. Polițiștii Secției rurale Smeeni au avut parte de o surpriză luna aceasta, când au fost sesizaţi cu privire la comiterea unui furt din locuinţă. Astfel, aceștia au stabilit că autorul faptei este chiar ucigașul preotesei.

Se spune că în seara de 18 ianuarie ar fi pătruns prin efracţie într-o locuinţă de vacanţă din Scutelnici, loc de unde ar fi sustras o bicicletă, precum și mai multe unelte de bricolaj. În urma jafului, prejudiciul a fost estimat la 2.000 de lei, dar a fost recuperat în proporţie de 50% şi predat părţii vătămate, o femeie în vârstă de 34 de ani, din municipiul Bucureşti.