Cine este fosta iubită a lui Ianis Hagi şi cum îl alinta. Tânăra este cea care l-a părăsit pe fotbalist

Ioana Bucur 04.07.2022, 07:54
Cine este fosta iubită a lui Ianis Hagi şi cum îl alinta. Tânăra este cea care l-a părăsit pe fotbalist

Fiul marelui fotbalist duce mai departe cu succes numele Hagi. Disciplinat, dedicat carierei și cu performanțe remarcabile pe teren, tânărul este una dintre stelele „sportului – rege”, însă puțini știu despre povestea de dragoste ce l-a marcat. Fosta iubită a lui Ianis Hagi a crescut și ea în aceeași lume și avea chiar un mod inedit de a-l alinta. Se pare că tânăra a fost cea care a decis să pună relației cu fiul lui Gheorghe Hagi.

Fosta iubită a lui Ianis Hagi este nepoata unui celebru sportiv

Ianis duce mai departe cu mândrie numele Hagi. Internaționalul român, jucătorul lui Glasgow Rangers, a ales să se concentreze pe carieră și perfomanță, ținându-și viața sentimentală departe de ochii străinilor. În ciuda eforturilor de a păstra discreția, presa a scris despre povestea de iubire pe care „prințul” Ianis a trăit-o alături de Cristina Lung.

Cristina Lung, fosta iubită a lui Ianis Hagi, a crescut și ea în lumea sportului, fiind nepoata lui Silviu Lung, marele portar al echipei naționale. Ea joacă handbal și a făcut parte din lotul Craiovei în stagiunea 2017 – 2018, perioadă în care l-a cunoscut pe Ianis.

Cristina Lung obișnuia să posteze destul de des poze cu fiul lui Gică Hagi pe rețelele de socializare și chiar îl alinta pe internaționalul român.

„I love you, ursuleţul meu fotbalist.”, așa obișnuia să îi spună nepoata fostului mare portar al echipei naţionale Silviu Lung lui Ianis Hagi.

Cine este fosta iubită a lui Ianis Hagi şi cum îl alinta. Tânăra este cea care l-a părăsit pe fotbalist
Ianis Hagi

„Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr”

Din nefericire, relația lor nu a fost una de lungă durată. În 2018, presa scria despre despărțirea celor doi, spunându-se că fiul lui Gheorghe Hagi fusese părăsit de iubită. Ianis și Cristina au format un cuplu din toamna anului 2017 și până la sfârșitul lunii ianuarie 2018.

Ianis Hagi a avut mult timp inima frântă. Nu se știe exact de ce s-au despărțit cei doi, însă mijlocașul a stat o lungă perioadă singur. În schimb, Cristina Lung s-a implicat rapid într-o altă relaţie. Ea a postat mai multe fotografii cu un băiat de care părea foarte îndrăgostită, la scurt timp după ce a renunțat la relația cu Ianis Hagi.

Timpul vindecă aproape toate rănile inimii, iar Ianis Hagi și-a regăsit fericirea alături de o frumoasă constănțeancă pe nume Elena.

„Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr. Importantă e și viața privată, dar vreau s-o țin departe. Părerea mea este că partea aceasta o gestionez bine. Vedem în viitor ce va mai fi.”, a spus Ianis Hagi, într-o intervenție la Digi Sport.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags:
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...