Gică Hagi, mesaj de încurajare pentru fiul său. „Sunt sigur că va reveni mai puternic”. Care este marea calitate a lui Ianis Hagi

Sorin Barbu 10.04.2022, 21:19
Gică Hagi, mesaj de încurajare pentru fiul său. „Sunt sigur că va reveni mai puternic”. Care este marea calitate a lui Ianis Hagi

Ianis Hagi trece printr-un moment foarte dificil. S-a operat acum două luni, iar medicii i-au spus că ar putea să revină pe gazon abia în luna octombrie. Fanii au fost îngrijorați după ce au văzut imagini cu internaționalul român, în timpul unei ședințe de recuperare, dar Gică Hagi nu are emoții și este convins că fiul său va reveni mai puternic pe terenul de fotbal.

Gică Hagi, convins că fiul său va reveni mai puternic pe teren

Gică Hagi a fost acum o săptămână și jumătate în Scoția și și-a încurajat băiatul. Ianis Hagi s-a accidentat la finalul lunii ianuarie, iar verdictul a fost dur: ruptură a ligamentului încrucișat anterior. Medicii i-au transmis că va avea nevoie de nouă luni de recuperare, iar asta ar însemna că se va întoarce pe gazon în luna octombrie.

Ianis Hagi a facut prima declaratie dupa operatia suferita la genunchi

„Ianis arată bine, e conștient de situația care s-a întâmplat. De nefericirea care s-a întâmplat”, a declarat Gică Hagi, la Digi Sport.

Fanii nu au fost foarte încântați când l-au văzut pe Ianis jonglând în sala de antrenament, într-un video postat chiar de jucător. Au observat că internaționalul român și-a pierdut mare parte din masa musculară.

„A trecut ceva timp. PS: Încă am ambele picioare!”, a scris Ianis Hagi în descrierea materialului.

„E normal să pierzi din masă (n.r. masa musculară) când te operezi. Una dintre calitățile mari ale lui… cea mai mare e că dacă îi spui să facă una, face două. Sunt sigur că își va reveni. Și-a luat o clinică foarte bună, printre cele mai bune din lume.

Îi și mulțumim clubului. Sunt din Olanda, au o experiență foarte mare. El vrea să revină la nivelul la care era, ajunsese să fie bine și a avut acel ghinion. Sper să transforme acel ghinion în timp să arate și mai bine”, a declarat Gică Hagi, la Digi Sport.

Ianis Hagi a jucat în acest sezon 15 partide pentru Glasgow Rangers și a marcat două goluri. Înainte de accidentare, presa din Turcia a scris că baskanii Galatei vor să-l cumpere și pregătesc o ofertă de 7 milioane de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe