Ianis Hagi, expert în bucătărie. „Suntem o familie de mâncăcioși”. Internaționalul român a dezvăluit ce va face după ce va spune „adio” carierei de jucător

Sorin Barbu 11.06.2022, 20:59
Ianis Hagi, expert în bucătărie. „Suntem o familie de mâncăcioși”. Internaționalul român a dezvăluit ce va face după ce va spune „adio” carierei de jucător

Ianis Hagi muncește din greu și speră să revină cât mai rapid pe teren, după accidentarea din luna ianuarie. Este trist că nu poate să joace fotbal, dar perioada de recuperare i-a oferit și posibilitatea să se bucure de familie. A început să gătească mai mult și a dezvăluit care este meniul la care se pricepe cel mai bine.

Ianis Hagi, „chef” pentru cei din familia lui

O ruptură de ligamente i-a pus cariera pe „hold”. Medicii care l-au operat i-au transmis că are nevoie de nouă luni de recuperare, iar Ianis Hagi muncește din greu, încercând să nu stea cu ochii pe calendar și să numere amar zilele. Perioada care îl ține departe de fotbal i-a oferit posibilitatea să stea mai mult cu cei din familie și să le arate ce a învățat să gătească în perioada în care a avut contract cu formația italiană Fiorentina.

„Le gătesc (n.r. celor din familia sa) câteodată şi la cuptor, cu caşcavalul acela. Bine, nu aşa des, că au multe calorii. Mă pricep. Am învăţat în Italia când am fost acolo. (n.r. cum arată meniul său obișnuit) Iaurt cu musli de dimineaţă, puţină miere… apoi la prânz un piept de pui cu orez şi legume. Şi seara un peşte cu o salată simplă. Cam ăsta ar fi meniul!

De aruncat, nu, pentru că suntem o familie de mâncăcioşi, mâncăm tot ce avem în frigider”, a spus Ianis Hagi, potrivit AS.ro.

Internaționalul român își dorește foarte tare să revină cât mai puternic. Și-a făcut deja planul și știe ce vrea să facă după ce își va termina cariera de jucător. Drumul acesta îi este deschis tot de tatăl său.

„M-aș vedea antrenor la sfârșitul carierei. Am început să analizez meciurile din alte puncte de vedere. Vorbesc cu el despre meciuri din alt unghi. Te contrazici, suntem diferiți. Principiile sunt însă la fel și asta e cel mai important.

El m-a crescut ca fotbalist, mă punea mereu în situații dificile, să scoată ce e mai bun din mine, să fiu cât mai bun. Aveam discuții și încerca să mă împingă să îmi găsesc limitele. Vreau să văd cât de departe pot ajunge și cred că am moștenit-o de la tata, de la părinți”, a mai spus internaționalul român.

Ianis Hagi i-a vizitat pe jucătorii naționalei României și i-a încurajat înaintea duelului cu Finlanda din Liga Națiunilor.

Urmăriți Impact.ro și pe