Cine este Florin Budnaru, bărbatul de care Oana Ioniță divorțează. Au împreună doi copii

Beatrice Dumitru 25.05.2023, 16:42
Cine este Florin Budnaru, bărbatul de care Oana Ioniță divorțează. Au împreună doi copii

Oana Ioniță, cea cunoscută drept bebelușa Cârcotașilor, a anunțat că divorțează de tenorul Florin Budnaru după zece ani de căsnicie, iar despărțirea a luat prin surprindere pe toată lumea. Dar cine este fostul soț al vedetei și de ce au decis să meargă pe drumuri separate.

De ce divorțează Oana Ioniță

Oana Ioniță a mărturisit că ea și Florin Budnaru au luat decizia să se separe la sfârșitul anului trecut, iar acum a început divorțul. Aceasta a mai dezvăluit că încă locuiesc împreună, dar nu mai colaborează pe plan profesional, iar o decizie în ceea ce privește custodia copiilor și împărțirea casei pe care o au împreună va fi luată de tribunal.

Despre motivul divorțului, Oana Ioniță a spus că lucruile nu au mai mers între ea și partenerul său și nu s-au mai înțeles, dar vor rămâne în relații bune pentru binele celor doi copii. Fosta Bebelusă are un fiu cu Florin Butnaru, Maxim, de 8 ani, și o fiică dintr-o relație anterioară, Isabel, în vârstă de 12 ani.

Cine este Florin Budnaru, bărbatul de care Oana Ioniță divorțează. Au împreună doi copii
Oana Ioniță și Florin Budnaru, pe vremea când erau soț și soție.

Sperăm ca totul să se desfăşoare cât mai repede. Eu sper! Nu vorbesc în numele lui. E mai complicată situaţia, este vorba şi despre copiii, este vorba şi despre casă. Trebuie să stabilească un tribunal custodia, orele de vizită, inclusiv când vine vorba despre casa pe care am cumpărat-o”, a mai spus Oana Ioniță.

Cine este Florin Budnaru, fostul soț al Oanei Ioniță

Florin Budnaru este tenor și a absolvit Universitatea Națională de Muzică „Ciprian Porumbescu” din București, secția Canto clasic, în anul 2003. De mai bine de două decenii, din 2002, acesta este este solist al Teatrului de Operetă și Musical „Ion Dacian”.

În anul 2005, fostul soț al Oanei Ioniță a debutat la Opera Națională București, a participat la numeroase turnee în toată lumea și a câștigat Trofeul Sylvester Levay, la Concursul Internațional de Musical „Sylvester Levay” (Serbia).

În urmă cu ceva vreme, Oana Ioniță a povestit cum l-a cunoscut pe Florin Butnaru. Cei doi s-au întâlnit la un botez și au stat la aceeași masă. După ce au început să discute și-au dat seama că au obiective comune.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...