Concurenţii Survivor România 2021, scandal incredibil. Motivul pentru care aproape s-au luat la bătaie

Ana Anitoiu, Mihai Cheleș 09.02.2021, 15:52
Concurenţii Survivor România 2021, scandal incredibil. Motivul pentru care aproape s-au luat la bătaie

Între concurenții Survivor România 2021 a izbucnit un scandal incredibil. Doi dintre ei au fost pe punctul de a se lua la bătaie, în cadrul show-ului de la Kanal D. Iată care a fost motivul și ce replici și-au aruncat, în contextul în care atmosfera generală este tensionată în ediția ce va fi difuzată joi, 11 februarie.

Echipa Faimoșilor, împărțită în două

După ce Georgiana a fost eliminată din competiție, echipa Faimoșilor s-a împărțit în două. Cătălin Moroșanu a spus că este de părere că ea a meritat să plece acasă, pentru că nu a încercat deloc și n-a făcut nici un progres. ”Stătea așa într-un colț, asculta ce ziceau băieții și se ducea apoi pe plajă la fete și le zicea : «Ia uite ce zic băieții… Nici măcar nu și-a dat interesul să-și depășească propriile limite»”, a spus el.

Pe de altă parte, Jador a avut câteva cuvinte frumoase de spus la adresa ei, deși el a propus-o spre eliminare. „Îmi pare rău că a plecat Georgiana, avea o inimă bună și era un om cu suflet bun.”, a spus el.

Concurentii Survivor Romania 2021, scandal incredibil. Motivul pentru care aproape s-au luat la bataie
Zannidache

Scandal la Survivor România 2021. Cine era cât pe ce să se ia la bătaie

În timp ce Faimoșii au rămas gândindu-se la plecarea Georgianei, în cealaltă echipă, cea a Războinicilor, atmosfera a devenit tensionată. Un nou scandal a izbucnit între Musty și Alin Sălăjean. ”Mă derajează egoismul tău, nu mai scuipa la mine”, i-a spus Musty coechipierului său. ”Ești de zece ori mai mare”, i-a răspuns el.

Toate aceste tensiuni au venit pe fondul unui nou joc de recompensă în care muza este importantă, deoarece este vorba despre hrană. Albert a recunoscut că îi este foame. Și Cătălin Moroșanu este hotărât să dea totul pentru a câștiga, în ediția de joi, 11 februarie, a emisiunii ”Survivor România”. Jador va ajunge să își descarce nervii pe un copac.

Acuzații incredibile la Survivor România

Un scandal a izbucnit recent și între Zannidache și Elena Marin, dansatoarea Andreei Bălan. Concurentul a acuzat-o pe aceasta că îi este infidelă logodnicului pe care l-a lăsat acasă și că își caută o nouă relație, în Republica Dominicană.

”Zanni: Vrei să îți cauți bărbat în emisiunea asta? Ce vrei? Elena Marin: Nu, mersi, că am! Zanni: De aia îi faci propuneri lui Cosmin când ajunge acasă dacă nu îl așteaptă Laura? Elena Marin: Poftim? Cosmin, ți-am făcut vreodată avansuri sau m-am dat la tine? Cosmin: Păi nu! Zanni: Despre ce relație vorbești, Elena? Zi pe față că nu te așteaptă acasă, că ți-a spus pa, nu mai ești cu el, că îți dorești o familie. Spune că nu mai vrea ăla să te aștepte că vrei o familie cu orice preț”, a decurs schimbul de replici dintre concurenți. Citește AICI care este sâmburele de adevăr din toată această poveste!

Alexandra Stan, surprinsă de iubit în Republica Dominicană

Pe de altă parte, Alexandra Stan ar fi avut parte de o surpriză plăcută în Republica Dominicană. Iubitul ei ar fi venit să o întâmpină, când ea a riscat să fie eliminată din competiție. Însă, cum acest lucru nu s-a mai întâmplat, bărbatul a luat o altă decizie.

Se pare că Alexandra Stan nu a pus capăt poveștii de dragoste pe care a declarat-o încheiată recent. Cântăreața pare să aibă motive să se simtă iubită în continuare, deoarece bărbatul din viața ei n-a vrut să o lase singură la posibila ieșire din concurs. Mai multe detalii, AICI!

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...