Ce pensie are, la 74 de ani, Petre Roman. Suma pe care fostul premier o încasează lunar

Redacția IMPACT 19.07.2020, 13:01

Cariera politică a lui Petre Roman a debutat chiar odată cu începuturile democrației din România, după cei 44 de ani de comunist pe teritoriul românesc. Petre Roman a fost premier al României imediat după executarea soților Ceaușescu, care a avut loc în prima zi de Crăciun. Fostul politician are acum 73 de ani și se află departe de viața politică.

Pensia lui Petre Roman, la 74 de ani

Petre Roman încasează anual o pensie de 38.500 de lei, iar lunar primește o sumă care se ridică la 3.208 lei, potrivit bugetul.ro. Această sumă o încasează de la statul român, pentru activitatea sa politică în care a ocupat funcția de prim-ministru al României, dar și pentru poziția de senator (anii 1996 – 2004), dar și pentru cea de deputat de Brașov, 19 decembrie 2012 – 9 februarie 2015.

Foto: click.ro
Foto: click.ro

Viața lui Petre Roman a fost una controversată, atât în plan politic, cât și în planul vieții private. A fost căsătorit cu Mioara Roman, după care a divorțat de aceasta, un eveniment care a surprins pe toată lumea la acea vreme. Publicațiile de scandal au răbufnit atunci, pentru că voiau să afle, desigur, orice mic detaliu despre divorțul celor doi.

Petre Roman arată de invidiat! Arată aproape ca Arnold Schwarzenegger

Petre Roman este căsătorit deja de 10 ani cu Silvia Chifiriuc, cea cu care și-a refăcut viața și împreună cu care are un băiețel, pe nume Petrus. Fostului politician se pare că îi priește această relație pentru că se pare că intinerește pe zi ce trece. Primul premier postdecembrist și-a menținut obiceiul de a-și vopsi părul, dar pe lângă acestea, a mai adăugat mai multe lucruri în viața sa.

Petre Roman merge constant la sală și la masaj și are un tonus muscular de invidiat. Nu mănâncă mult, ține diete, orice pentru a încăpea în haine mulate. Din pozele surprinse de la paparazzi de la Click.ro. Nu putem să nu observăm asemănarea cu celebrul Arnold Schwarzenegger, care este cu doar doi ani mai mic decât Petre Roman,

Urmăriți Impact.ro și pe