Cine este, de fapt, marea iubire a lui Mihai Bendeac! Motivul ireal pentru care s-au despărțit. Totul s-a întâmplat înainte de Roxana Vancea

Rădulescu Valentin 08.06.2020, 16:31

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai râvniți burlaci din țară. Juratul de la iUmor a stat lângă foarte multe femei, dar încă nu și-a găsit persoana care să îl convingă să se căsătorească. Se știe deja relația avută cu Roxana Vancea, dar înaintea ei a fost ală femeie ce l-ar fi putut convinge spre marele pas.

Marea iubire a lui Mihai Bendeac!

Înainte de despărțirea de Roxana Vrancea, Mihai Bendeac și-a găsit marea iubire, dar din păcate totul s-a destrămat, deși s-au logodit. Singura femeie care l-a suportat pe Mihai a fost Andreea Vasile, actrița devenită cunoscută din realityshow-ul „Big Brother”. Andreea Vasile a avut o relație destul de strânsă cu celebrul actor, dar din păcate cei doi au decis că o căsnicie nu ar fi o idee prea bună, așa că au rămas în relații excelente. Andreea are acum o viață fericită alături de partenerul ei și a povestit cât de bine îi este și că are un copil. Actrița și-a ținut ascunsă viața sentimentală de presă, astfel încât nu se știu foarte multe detalii despre cine i-a oferit un băiețel.

„Nu m-am hotărât să devin mamă, cred că e o chestiune care se naște natural, atunci când întâlnești un om pe care-l iubești și alături de care îți dorești să-ți petreci tot restul vieții. Cel puțin la mine lucrurile s-au întâmplat așa. În momentul în care am întâlnit omul alături de care mă vedeam îmbătrânind și pe care îl idolatrizam, pentru că mi se pare și în continuare că e cel mai bun, mișto, fain, deștept om de pe planetă, atunci a fost prima dată când m-am gândit că mi-aș dori un copil, iar asta s-a întâmplat. Alexandru Mihai are un an și aproape o lună”, a povestit Andreea Vasile într-un podcast de parenting pe secom.ro.

Cine este, de fapt, marea iubire a lui Mihai Bendeac! Motivul ireal pentru care s-au despărțit. Totul s-a întâmplat înainte de Roxana Vancea
Andreea Vasile, fosta logodnică a lui Mihai Bendeac.

Motivul despărțirii dintre Roxana Vancea și Mihai Bendeac

După despărțirea de Andreea Vasile, Mihai a avut o relație cu Roxana Vancea, femeia care părea să fie perfectă pentru el. Din păcate și între cei doi s-a produs o ruptură, totul s-ar fi întâmplat din cauza lui Mihai, care nu a vrut să aibă copii și nici să se căsătorească cu ea. Acum fosta sa iubită este fericită alături de alt bărbat. Totodată, Roxana a mărturisit și faptul că Mihai este cel mai plictisitor om, iar într-un timp spunea că este și bisexuală.

„Vrei să mă inviți la o nuntă, trebuie să-mi dai un contract semnat de tine sau de către persoana cu care te căsătorești cum că nu veți divorța niciodată. De ce spun asta? Pentru că dacă s-ar întâmpla acest eveniment și ați divorța la un moment dat, după un an, după doi, după 10, 20, n-are importanță, privind retrospectiv eu aș fi defapt un papițoi care s-a îmbrăca elegant pentru voi și care și-a pierdut o zi din viața lui și a livrat și o sumă de bani în scopul fericirii voastre eterne. Dar de fapt, biserica ar trebui să facă această treabă pentru că se spune că ei reprezintă Divinitatea și te-ai căsătorit, nu? Înseamnă că ai mâncat c**** în fața Divinității dacă ai divorțat. Nu vă mai căsătoriți dăgeaba!”, a spus Mihai Bendeac, potrivit voxbiz.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI