Ce i se întâmplă pe stradă lui Mihai Bendeac după ce a anunțat că a avut noul virus

Rădulescu Valentin 20.05.2020, 18:02

Mihai Bendeac a anunțat de curând că ar fi avut noul virus, dar nu își făcuse încă testul, lucru ce pe unii oameni i-a deranjat că nu a ascultat recomandările autorităților. Acum acesta a mărturisit că este privit diferit de oameni pe stradă.

Ce i se întâmplă acum lui Mihai Bendeac pe stradă, după ce a anunțat că a avut noul tip de virus?

Recent, juratul emisiunii iUmor a anunțat că are simptomele infecției cu noul virus, cel care a creat și pandemia. Totul s-a întâmplat după ce Mihai Bendeac a mers la înmormântarea bunicului său. Chiar dacă avea simptome, acesta a mărturisit că a refuzat să meargă și să se testeze la acel moment, dar a intrat în izolare. Într-un final Beandeac a decis să își facă analizele și din fericire testul a ieșit negativ. Acum însă, mulți oameni îl privesc diferit pe stradă, acesta mărturisind că se împart în mai multe categorii.

„Oamenii cu care mă intersectez în ultimele zile se împart în trei categori. Prima cateogorie sunt oamenii care mă salută așa cum mă salutau de obicei (…) A doua categorie de oameni care nu au înțeles că am avut COVID acum două luni de zile și acum am și anticorpi și sunt și imun și mi-am făcut și testul și a ieșit negativ, sunt în cea mai bună poziție cu putință și se uită la mine cum se uită babele la mort, genul ăla de curozitate morbidă. Iar alții care se uită cu o oarecare spaimă”, a spus actorul pe rețelele de socializare.

Ce i se întâmplă pe stradă lui Mihai Bendeac după ce a anunțat că a avut noul virus
Ce i se întâmplă pe stradă lui Mihai Bendeac după ce a anunțat că a avut noul virus

Mihai consideră că este doar o gripă

Actorul a realizat că virusul a instalat multă panică printre oamenii, iar acum cei care sunt infectați cu virusul sau cei care l-au avut, sunt priviți urât și evitați de oameni. Acesta a ținut să mai precizeze că simptomele grave au durat 24 de ore, după care cu timpul au dispărut. Potrivit lui, infecția este doar o gripă din care poți scăpa cu un sistem imunitar sănătos.

„Am vorbit despre treaba asta pentru că… Sunt foarte mulți cei care au avut, poate au și în momentul ăsta și unii sunt priviți ca niște ciumați. Până la urmă e o gripă… Simptomele puternice au durat 24 de ore și ușor ușor au început să scadă”, a mai adăugat Mihai Bendeac.

Urmăriți Impact.ro și pe