Cine este, de fapt, Măciucă, operatorul faimos de la Chefi la cuțite

Emanuela Pană, Alexandra Chiric 18.04.2021, 17:27

Noul sezon al îndrăgitei emisiuni culinare „Chefi la cuțite“ și-a deschis de ceva vreme porțile pentru telespectatori, iar dacă te numeri printre fanii show-ului, cu siguranță ai auzit de mai multe ori numele Măciucă. Dar cine este acest personaj, pe care cei trei chefi: Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu îl pomenesc atât de des?

Cine este Măciucă de la Chefi la cuțite

Emisiunea „Chefi la cuțite“, difuzată luni, marți și miercuri, de la orele 20:30, la Antena 1, este cea mai urmărită emisiune culinară din România, deloc surprinzător dacă luăm în calcul ca a ajuns deja la sezonul cu numărul 9, al cărui debut a avut loc duminică, 28 februarie.

Dacă urmărești cu interes show-ul și experiențele celor care vin să gătească pentru celebrii chefi, nu se poate să nu fi auzit de Măciucă, bărbatul care face parte din echipa de producție a emisiunii „Chefi la cuțite“. Acesta a fost numit „chef-ul“ cameramanilor, după ce le-a gătit tuturor omletă, ajungând să-l inspire ulterior pe Florin Dumitrescu.

Bravo mă chef. Din partea mea ai un cuțit“, i-a spus Dumitrescut. „În spate“, a adăugat Scărlătescu.

Întrebat ce meserie ar alege în locul celei de bucătar, acesta a mărturisit că i-ar plăcea să fie regizor de platou, sursa insăirației lui fiind nimeni altul decât Măciucă.

De altfel, de fiecare dată când pe platou se pune la cale ceva, Măciucă este complice. Poate nu știați, dar tot el este cel ce îi necăjește pe cei trei bucătari cu banda în timpul audițiilor. Măciucă este mai mereu pus pe șotii, reușind să îi facă pe Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu să râdă în hohote. Totodată, el le pregătește în fiecare sezon câte o „surpriză“ înfricoșătoare sub cloș chefilor.

Știind că reputatul bucătar, Florin Dumitrescu, are fobie de insecte, atât colegii săi de breaslă, cât și operatorul devenit faimos, alături de coechipierii săi din producție, îl chinuie ori de câte ori au ocazia. Așa se face că farsele acestora l-au speriat groaznic de nenumărate ori pe Dumitrescu.

Citește și: Ce a gătit Majda la „Chefi la cuțite“. Concurenta „Survivor“ a impresionat și la Antena 1

Partenerul din spatele camerelor

Altfel spus, Măciucă este partenerul celor trei chefi din săpatele camerelor. În timpul pauzelor se joacă cu ei și le-a pregătit chiar și omletă. Un moment cu adevărat spectaculos a avut loc, însă, în ediția 11 din sezonul 8 „Chefi la cuțite“, când Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea s-au apucat să joace mima în culise.

Cine este Măciucă, operatorul faimos de la Chefi la cuțite
Cine este Măciucă, operatorul faimos de la Chefi la cuțite

Evident că li s-a alăturat și Măciucă, dându-le clasă celor trei. Un alt moment care va rămâne mult timp în istoria „Chefi la cuțite“ este cel în care Măciucă a făcut cunoștință cu Labă.

Îl mai știți pe Ionuț Labă, bucătarul din comuna Măciuca? Practic, Ionuț din Măciuca a făcut cunoștință cu… Măciucă. Bucătarul, care a venit la emisiune cu scopul de a-i impresiona pe chefi cu preparatul său, a rămas nedumerit când s-a prezentat, iar cei trei au început să rândă în hohote.

Sunt foarte respectat. Nimeni nu-mi spune Labă. Îmi spun domul Labă!“, a spus atunci concurentul, amuzat la rândul lui.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...