5 momente memorabile de la „Chefi la cuțite”. Cele mai tari apariții din emisiune

Daria Petrescu 17.03.2021, 17:07
5 momente memorabile de la „Chefi la cuțite”. Cele mai tari apariții din emisiune

Chefi la cuțite” a revenit cu noi ediții luni și marți, la Antena 1. Și de data aceasta, cei trei jurați au fost impresionați de câțiva concurenți care și-au arătat talentul în bucătărie. Printre aceștia s-a aflat și Rodica Popescu Bitănescu. Actrița a reușit, ca de fiecare data, să aducă buna dispoziție celor prezenți. Iată cele mai tari apariții din emisiune.

5 momente memorabile de la „Chefi la cuțite”

Rodica Popescu Bitănescu are 82 de ani și mult umor. Actrița a adus zâmbetul tuturor în ediția de luni seara, Chefi la cuțite.

Rodica Popescu Bitănescu a pregătit o rețetă specială de chifteluțe marinate, iar jurații nu au rămas indiferenți. După ce au gustat preparatul, jurații s-au întrecut în a afla cine ar fi putut să gătească un așa preparat. Nimeni nu s-ar fi gândit că în spatele farfuriei de află celebra actriță.

„Nu m-am gândit niciodată în viața mea că o să veniți să ne gătiți. Nu mi-a trecut niciodată prin cap treaba asta, că o să vă dați jos de pe soclul acela unde stați și să gătiți. Sunteți așa, foarte umană. Vă mulțumim că ați venit la noi”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu, vizibil emoționat.

„Vai de mine, de când vă aștept. Vai de mine, vai de noi toți patru acum. Eu, în perioada asta repet textele, pentru că suntem într-o perioadă în care nu jucăm teatru. E cea mai mare suferință”, a mărturisit actrița

Povestea emoționantă a Marienei Vermeșan

Mariana Vermeșan a pregătit la „Chefi la cuțite” paella cu fructe de mare, un preparat specific spaniel.  Aceasta a locuit în Spania aproximativ 19 ani, alături de soțul ei.

Mariana s-a confruntat cu întâmplări care o vor urmări întreaga viață. Femeia a povestit că a locuit sub un pod mai bine de trei săptămâni și că se spăla în autogară, cu apa strânsă într-un borcan.

„Am vrut să plecăm la muncă. Ne-am trezit în Zaragoza, am coborât în autogară, nu știam să vorbim. Aveam bani la noi, dar eram împiedicați. Ne trebuia pe cineva să prezinte încredere să ne ia un bilet la un hotel ceva. S-a înserat, soțul meu a zis să merg să caut un loc unde putem sta. Acolo a început jihadul”, a spus Mariana Vermeșan la Antena 1.

Alexia Timofte are 18 ani și mult talent

Alexia Timofte  a venit în ediția 8 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că știe să gătească. În vârstă de 18 ani, ea a decis să pregătească biban cu sos de lămâie.

„Aș încerca să-l ajut pe un băiețel care e în scaunul cu rotile și pe care îl văd mereu în scaunul cu rotile. El ar avea mai multă nevoie de banii aceia decât aș avea eu”, a mărturisit aceasta.

„Nu semănăm pentru că m-am îmbolnăvit și nu mai semănăm. Am făcut puțin cancer pe la creier și un diabet insipid, la 5 ani. Am făcut o operație pe creier, apoi chimioterapie, radioterapie și acum fac tratament pe viață. E o luptă pe viață, trag toată viața. Zilnic iau 6 medicamente și o injecție în picior. Nu știu cum era să trăiești altfel. Dar mă gândesc că nu e o cruce așa greu de adus”, a fost dezvăluirea emoționantă făcută de tânăra.

Oana și Adina Timofte au adus numerologia în farfurie

Oana și Adina Timofte au gătit marți seara, lapte cu tocmagi (tăiței de casă) și alivenci. Întotdeauna suntem una lângă alta la bine și la greu. Și când erau momente grele, tot timpul știam că una o va ridica pe cealaltă.

Chiar eu i-am zis spus că noi două vom cuceri lumea împreună. Am ajuns în punctul în care am înțeles că, de fapt, numărul nostru de destin înseamnă a vindeca lumea și a sprijini pe cei de lângă noi. Și o facem cu toată dragostea și cu toată pasiunea”, a dezvăluit Adina Timofte în cadrul emisiunii.

Ramona Erturk este instructor de fitness

Ramona Erturk a dezvăluit faptul că este instructor de fitness și sportiv de performanță. Ea a pregătit luni seara, o rețetă de tagliatelle cu somon.

„Dacă voi lua cuțitul de trecere cred că îl voi pune soțului pe pernă și îi voi arăta că i l-am adus. Până la urmă el e omul care m-a împins de la spate și mi-a zis că m-ar vedea aici”, a explicat aceasta.

Urmăriți Impact.ro și pe