Cine este, de fapt, „blonda lui Putin”. A apărut de mai multe ori alături de președintele rus

Badea Violeta 02.01.2023, 11:17
Cine este, de fapt, „blonda lui Putin”. A apărut de mai multe ori alături de președintele rus

În ciuda invaziei din Ucraina, Vladimir Putin a decis să păstreze tradiția și să transmită un mesaj de Anul Nou. Discursul acestuia a durat nouă minute. Însă, o blondă, îmbrăcată într-o uniformă militară, a reușit să atragă mai multe priviri decât președintele rus. De altfel, aceasta a apărut de mai multe ori alături de Vladimir Putin. Iată cine este, de fapt, femeia misterioasă!

Cine este femeia blondă care apare alături de Vladimir Putin

La final de an, președintele rus a decis să adreseze cetățenilor un discurs tradițional de Anul Nou. Timp de nouă minute, acesta a vorbit despre „operațiunea militară specială” din Ucraina, dar și despre „Occidentul exploatator”.

Imagini de la televiziunea de stat îl arată, de asemenea, pe Vladimir Putin toastând cu șampanie alături de militarii săi. Însă, o femeie blondă, îmbrăcată în uniformă militară, a reușit să atragă atenția multor telespectatori. De altfel, femeia misterioasă a apărut în cel puțin cinci imagini cu liderul de la Kremlin, însă, de fiecare dată, aceasta a avut un rol diferit.

„Un soldat, un marinar, un creștin devotat. Căile Domnului sunt necunoscute”, a precizat Tadeusz Gicza, un jurnalist belarus, pe rețelele sociale.

De asemenea, acesta a adăugat la postare fotografii de la diverse evenimente, iar în fiecare dintre ele a etichetat-o și pe femeie. În toate fotografiile, Vladimir Putin se află în prim-plan, iar în fundal se află mulțimi „diferite” de oameni: soldați, marinari și credincioși.

După o privire mai atentă, însă, putem observa că unele fețe din fotografii chiar se dublează sau se triplează, cea mai vizibilă fiind blonda misterioasă.

Citește și Discursul cu care Vladimir Putin intră în istorie. Ce mesaj a transmis liderul rus înainte de Anul Nou. „Occidentul a mințit”!

Cine este blonda care apare langa Vladimir Putin
Cine este blonda care apare langa Vladimir Putin

Cum au poreclit-o internauții

Așa cum era de așteptat, femeia a primit și o poreclă din partea internauților. Acesteia i se spune „Natașa” și a devenit ținta ironiilor în mediul online.

„În discursul de Anul Nou al lui Putin sunt prezenți „soldați ruși” (adică oameni din serviciul său de securitate desemnați să se prefacă a fi soldați).

Iată imagini din multele și versatilele roluri pe care Natasha le-a jucat atunci când Putin a trebuit să apară alături de „cetățeni normali”. Natasha! E timpul să fii un pescar!”, a scris pe Twitter Jason Jay Smart, consilier politic american și corespondent special al Kyiv Independent.

„Ce altruistă este această femeie din echipa de figuranți a lui Putin care pozează în fotografiile sale, care a renunțat la slujba ei și s-a alăturat forțelor armate ruse”, a scris și Kevin Rothrock, director la Meduza, un site cunoscut pentru investigațiile privind regimul de la Kremlin.

Citește și Scene desprinse din Stăpânul Inelelor la summitul CSI de la Sankt Petersburg. Cadoul inedit făcut de Vladimir Putin liderilor aliați!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...