Cine este Daiana Anghel de la Power Couple? A plecat acasă cu marele premiu. Ce meserie are, de fapt

Emanuela Pană 15.03.2024, 15:29

Cine este Daiana Anghel de la Power Couple, cel mai nou show de la Antena 1? Emisiunea prezentată de Dani Oțil s-a încheiat miercuri, 13 martie. Show-ul a fost difuzat în zilele de luni, marți și miercuri, de la 20:30. Daiana Anghel nu este străină de camerele de filmat, tânăra având un parcurs interesant în lumea televiziunii. Află mai multe despre soția lui chef Sorin Gonțea, în continuare.  

Cine este Daiana Anghel de la Power Couple? 

Power Couple, cel mai nou show difuzat de Antena 1, s-a încheiat pe 13 martie. Telespectatorii au putut urmări emisiunea în zilele de luni, marți și miercuri, de la ora 20:30. Show-ul prezentat de Dani Oțil a debutat pe 5 februarie, iar printre participanți s-a numărat Daiana Anghel și soțul ei, Chef Sorin Gonțea, cei care au și câștigat competiția. 

Daiana Anghel a fost una dintre concurentele de la ”Power Couple România – La bine și la greu”, unde a participat alături de soțul ei. Tânăra nu este deloc străină de lumea televiziunii, având chiar o carieră în domeniu. Ea activează în această industrie de patru ani.  

Daiana nu este străină nici de mediul online, fiind una dintre cele mai populare influencerițe din România. Aceasta este beauty consultant, iar soțul ei este bucătar. Cei doi sunt căsătoriți de patru ani, însă formează un cuplu de mai bine de nouă ani.  

Inițial, Daiana și Sorin au fost eliminați din concurs, însă au revenit în show după numai o săptămână. ”Power Couple a fost o experiență senzațională. A fost intens, emoționant, greu și foarte frumos. Ne-am depășit limitele, ne-am cunoscut în situații în care probabil niciun alt context nu ne-ar fi pus și ne-am reconfirmat că suntem cea mai bună alegere unul pentru celălalt”, a declarat Daiana. 

Citește și: Daiana Anghel și Sorin Gonțea au bătut recordul de bagaje aduse la Power Couple: “Îmi place întotdeauna să am la mine tot ce aș putea avea nevoie” VIDEO EXCLUSIV

Daiana Anghel, viața personală  

Daiana Anghel de la Power Couple s-a născut pe 15 august 1984, la Hunedoara. Concurenta are în prezent 40 de ani și este zodia Fecioară. Ea are părul șaten închis, cu breton, și ochi căprui. În urmă cu câțiva ani, ea a trecut printr-un episod nefericit în plan sentimental. Daiana a fost părăsită de logodnicul ei cu doar câteva luni înainte de nuntă, după ce organizase întregul eveniment și își cumpărase și rochia de mireasă.  

Ceva mai târziu, Daiana Anghel l-a întâlnit pe Sorin Gonțea, găsindu-și, astfel, marea iubire. În prezent, aceasta este extrem de fericită la brațul soțului ei. Cei doi au fost întâi de toate prieteni, iar, în timp, legătura lor s-a transformat într-o poveste de iubire autentică.  

”Între noi lucrurile s-au construit în timp. Ne iubim foarte mult, dar a fost ceva ce s-a construit pas cu pas. Noi avem aproape 10 ani de când suntem împreună și încă sunt lucruri pe care nu le știm unul despre celălalt. Noi nu putem spune că am avut o primă întâlnire romantică, pentru că ne știam de mai mult timp”, a spus Daiana, înainte să plece în Malta pentru Power Couple. 

Vezi și: În ce condiții ar repeta Daiana Anghel și Sorin Gonțea experiența de la Power Couple: “Pe ea au lăsat-o nervii, da, de câteva ori” VIDEO EXCLUSIV

Ce premiu se dă la Power Couple România? 

Show-ul Power Couple România pune la bătaie un premiu de până la 50.000 de euro, în funcție de investițiile făcute și parcursul avut la probe. Dinamica emisiunii face cu atât mai incitantă întrecerea. Cuplurile trăiesc împreună în aceeași casă timp de mai multe săptămâni.  

Competiția presupune trei tipuri de probe: cele pentru femei, în care bărbații decid sumele investite în capacitatea partenerelor lor de a trece proba, una pentru bărbați, unde decizia investiției este luată de jumătățile feminine, și probele care implică participarea ambilor membri ai cuplului. 

Dacă probele nu sunt trecute, banii investiți se pierd. La sfârșitul fiecărui ciclu, două cupluri sunt nominalizate pentru eliminare: unul pentru cea mai mică sumă de bani adunată din probele individuale și altul pentru ultimul loc la proba de cuplu. Cuplurile rămase vor vota pentru eliminare, iar echipa care pleacă va pierde toți banii acumulați până în acel punct. 

Dincolo de primul titlu Power Couple”, Daiana Anghel și Sorin Gonțea au intrat în posesia sumei de 27.350 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...