Cine este bărbatul pe care îl regretă Cătălin Botezatu. ”Fără el, a murit”

Diana Radu 07.07.2020, 08:30
Cine este bărbatul pe care îl regretă Cătălin Botezatu. ”Fără el, a murit”

Cătălin Botezatu a fost în weekend pe litoralul românesc, pentru a participa la inaugurarea noului său magazin exclusivist din Constanța. Însă, designerul a rămas cu un gust amar despre modul cum a ajuns să arate stațiunea Mamaia fără Radu Mazăre.

Cătălin Botezatu: Dacă a plecat Mazăre, Mamaia a murit

Aflat în vizită pe litoralul românesc, Cătălin Botezatu a deplâns modul în care a ajuns să arate „Ibiza de România”, așa cum era supranumită stațiunea Mamaia în era lui Mazăre. Designerul spune că acum peste stațiune domnește liniștea, iar fetele care își etalau formele de invidiat prin cluburi au devenit istorie.

„Eu iubesc litoralul, restaurantele, iubesc restaurantele turceşti de aici. Constănţenii sunt oameni calzi, se distrează mişto, iar dacă facem referire la staţiuni, la Mamaia… este satelitul Constanţei, este epicentrul distracţiei, nu numai pentru România, ci şi pentru Europa de Est şi nu numai.

Pentru că, despre cluburi şi fetele frumoase din Mamaia s-a auzit până la Miami, vă spune eu. Dacă a plecat Mazăre, şi îmi asum chestia asta…de când nu mai e circ, Mamaia a murit”, a declarat Botezatu pentru  Replicaonline.ro.

catalin botezatu, regret, radu mazare
Cătălin Botezatu: Dacă a plecat Mazăre, Mamaia a murit

„Aş vrea să vină un primar care să aibă spiritul bătăios al lui Mazăre”

Cătălin Botezatu spreră ca locul fostului primar al stațiunii Mamaia, Radu Mazăre să fie luat de un om la fel de bătoios ca el. Designerul crede că cel mai potrivit om pentru această funcție ar fi unul bogat, deoarece unul sărac nu ar face decât să fure pentru a se îmogăți. Așadar, creatorul de modă mai are o speranță că Mamaia va prinde din nou viață ca odinioară.

„De când nu mai sunt carele alegorice…era un festival de modă, nu mai este, e doar o scenă de piatră…nu vreau să fiu rău. Aş vrea să vină un primar sau un prefect care să aibă spiritul bătăios al lui Mazăre, un bun politician, un om care să nu se vândă pentru nimic.

Dacă vorbim de conducere, eu zic că trebuie să fie un om bogat, pentru că, dacă alegi unul care nu are bani, normal că primul lucru pe care va vrea să-l facă este să fure pentru el, să-şi îmbogăţească familia. Dacă alegi oameni cu bani, acei oameni vor face pentru societate”, a mai declarat Cătălin Botezatu.

Urmăriți Impact.ro și pe