Vestea primită de Cătălin Botezatu din partea medicilor, la câteva luni de la ultima intervenție chirurgicală. Ce se întâmplă cu designerul

Madlen Moraru / 05.06.2020, 19:14
Vestea primită de Cătălin Botezatu din partea medicilor, la câteva luni de la ultima intervenție chirurgicală. Ce se întâmplă cu designerul

Vestea primită de Cătălin Botezatu din partea medicilor e una pe care cunoscutul designer o aștepta cu sufletul la gură. Juratul de la “Bravo, ai Stil” s-a întors în cadrul emisiunii destul de repede, după ce a suferit o intervenție chirurgicală grea.

Vestea primită de Cătălin Botezatu din partea medicilor, la câteva luni de la ultima intervenție chirurgicală

Cătălin Botezatu a traversat clipe mai puțin plăcute când a fost nevoit să meargă să se opereze în Turcia. Este cunoscut că celebrul creator de modă a suferit o intervenție la nivel de colon după ce a fost diagnosticat cu cancer. Ultima operație a fost una trăită de către acesta cu câteva luni în urmă și de atunci a încercat să respecte toate sfaturile medicale primite. Totodată, designerul mai are și cinci stenturi montate pe inimă, suferind și de probleme cardiace în trecut.

Vestea primită de Cătălin Botezatu din partea medicilor, la câteva luni de la ultima intervenție chirurgicală. Ce se întâmplă cu designerul
Cătălin Botezatu a dezvăluit cum se simte la câteva luni după ce s-a operat în Turcia

Colegul de emisiune al Ramonei Bădulescu s-a arătat foarte optimist în șansele sale de recuperare imediat ce a fost externat și a revenit în România. Și în ultimele luni a profitat de faptul că programul său s-a eliberat cu mult, de aceea s-a odihnit și a ținut cont de indicațiile de izolare la domiciliu. Deși nu a primit vreo restricție propriu-zisă, Cătălin Botezatu a dezvăluit că nu poate face sport și nici nu poate depune un efort fizic prea mare.

“Nu, nu am restricţii, nici măcar din punct de vedere alimentar. Mănânc fără să fac excese, dar nu am restricţii. Trăiesc o viaţă normală, mai puţin cea legată de sport. Nu pot depune efort fizic, prin urmare nu pot face sport.”, a dezvăluit Cătălin Botezatu, potrivit celor de la click.ro.

Ce se întâmplă cu designerul?

Încă de la debutul pandemiei cu noul virus pe teritoriul țării noastre, cunoscutul creator de modă a respectat toate restricțiile impuse de către autorități. Nu s-a expus în public mai mult decât a fost necesar și nici nu a mai participat la evenimente mondene, ca-n alte vremuri. Cătălin Botezatu a mai mărturit că se simte foarte bine și că pare să își fi revenit complet după ce s-a luptat cu cancerul. Chiar dacă a profitat de momentele libere și pus la punct chiar o colecție vestimentară întreagă și acesta este conștient că revenirea profesională va fi grea. Mai ales în contextul unei crize financiare pe care ar putea să o provoace pandemia.

“Urmează o perioadă grea, ca pentru toată lumea, dar cu foarte multe proiecte. M-am apucat deja să lucrez pentru noua colecţie de la Paris, din toamnă. Scot o nouă linie vestimentară, peste două săptămâni, care se va intitula La Donna by Cătălin Botezatu. Veţi regăsi peste 40 de modele în culori diversificate. Pe lângă produsele cu care deja i-am obişnuit pe domni, le-am pregătit o surpriză şi am scos şi o linie sport pentru aceştia.”, a mai spus Cătălin Botezatu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI