Cine este bărbatul din cauza căruia Oana Mizil a fost bătută de Vanghelie. Fostul primar, criză de gelozie cruntă

Ana Anitoiu, Ana Ionescu 27.07.2021, 16:55

Motivul pentru care Oana Mizil ar fi fost bătută de Marian Vanghelie ar fi o criză de gelozie pe care ar fi făcut-o fostul primar al Sectorului 5 din București, din cauza unui bărbat cunoscut pentru comportamentul său de Casanova.

Cine este bărbatul din cauza căruia Oana Mizil a fost bătută de Vanghelie

Conflictul dintre Oana Mizil și Marian Vanghelie ar fi pornit de la faptul că fostul primar ar fi văzut pe Whatsapp o presupusă discuție purtată de partenera lui cu un bărbat care are reputație de Casanova. Deși din schimbul de mesaje n-ar fi reieșit existența unei relații amoroase, fostul edil și-ar fi ieșit din minți și l-ar fi apelat telefonic pe acesta ca să-l amenințe cu bătaia.

Mai exact, nepoata fostului demnitar comunist, Paul Niculescu Mizil, ar fi conversat pe Whatsapp cu fostul deputat PSD Bogdan Diaconu, potrivit unor surse apropiate cuplului citate de Gândul. Politicianul a fost însurat cu fosta gimnastă Maria Olaru, iar după divorț a fost implicat în relații amoroase cu mai multe femei cunoscute, printre care s-a numărat și fosta asistentă TV, Roxana Marcu.

Cine este barbatul din cauza caruia Oana Mizil a fost batuta de Vanghelie. Fostul primar, criza de gelozie crunta
Oana Mizil si Marian Vanghelie

Ce i-ar fi spus Oana Mizil lui Marian Vanghelie înainte ca fostul primar să devină agresiv

În timpul conflictului care ar fi izbucnit între ei din această cauză, Oana Niculescu Mizil l-ar fi numit pe Marian Vanghelie ”pușcăriaș” și i-ar fi spus că nu mai are mult până când va merge la penitenciar. Acela ar fi fost momentul în care fostul primar ar fi devenit violent și ar fi lovit-o cu pumnii și cu picioarele.

Aceleași surse au spus că după ce ar fi fost bătută, sâmbătă, Oana Mizil i-ar fi spus lui Marian Vanghelie că nu-l va căuta după ce el va ajunge la închisoare. Apoi, el ar fi amenințat-o că o va ucide înainte de porni spre închisoare, dacă va fi condamnat defintiv.

Deocamdată, Marian Vanghelie a fost condamnat pe 13 mai de Tribunalul București la 11 ani și 8 luni de închisoare pentru luare de mită, abuz în serviciu și spălare de bani. A fost admisă și acțiunea civilă formulată de Primăria Sectorului 5 București, astfel că politicianul este obligat să plătească 15 milioane de euro pentru daune materiale, Totuși, decizia nu este definitivă.

Ce a declarat Marian Vanghelie despre conflictul cu Oana Mizil

În ciuda acestor dezvăluiri făcute de sursele menționate, Marian Vanghelie a oferit o altă variantă a poveștii. Luni, fostul primar ne-a spus în exclusivitate că nu și-a agresat partenera și că, de fapt, Oana Mizil a primit un ordin de protecție împotriva lui după ce s-au certat. Femeia ar fi ajuns la spital după ce ar fi chemat chiar el ambulanța, pentru că ea are probleme cu tensiunea.

“Ne-am certat, asta se întâmplă în orice cuplu. Am sunat eu salvarea pentru că i s-a făcut rău. I-a scăzut tensiunea. Are probleme cu tensiunea. A cerut atunci ordin de protecţie să nu vină acasă. În acea noapte s-a dus şi a dormit la o mătuşă, la un unchi.

Poliţia nu a fost chemată de ea ci de spital. Aşa este… S-au autosesizat din oficiu. Nu a fost agresivitate fizică, ci doar verbală. Acum suntem împreună. Peste vreo 2 zile dacă vreţi vă trimit o poză cu noi 2 de la mare”, ne-a declarat Marian Vanghelie.