Gestul nebănuit făcut de Oana Mizil după ce a fost agresată de Marian Vanghelie. Noutăţi incredibile

Nicu Stan 27.07.2021, 13:28
Gestul nebănuit făcut de Oana Mizil după ce a fost agresată de Marian Vanghelie. Noutăţi incredibile

Gestul nebănuit făcut de Oana Mizil după ce a fost agresată de Marian Vanghelie. Noutăţi incredibile din cel mai nou scandal din lumea bună. Zilele trecute, Oana Mizil l-a acuzat pe fostul primar al Sectorului 5 că a agresat-o fizic. De altfel, Oana Mizil a ajuns de urgență la spital unde a declarat că a fost bătută în cap de către iubitul ei.

Răsturnare de situație în scandalul Oana Mizil-Marian Vanghelie. Ordinul de protecție a fost ridicat

Oana Mizil, gest incredibil după ce a fost agresată de Marian Vanghelie. Sunt noutăţi incredibile din ultimul scandal din lumea bună a Bucureștiului.

Este răsturnare de situaţie în scandalul dintre Oana Mizil şi Marian Vanghelie. Astfel, Oana Mizil renunţă la ordinul de protecţie, primit împotriva iubitului, pe care l-a acuzat că a bătut-o.

Familia lui Marian Vanghelie se pregateste sa plece la mare
Familia lui Marian Vanghelie se pregateste sa plece la mare

Cei doi ar fi trebuit să fie audiați astăzi

Oana Mizil și Marian Vanghelie urmau să fie audiați, în cursul zilei de astăzi, de către polițiști, însă fostul primar al Sectorului 5 declara, încă de luni, pentru Antena 3, că nu s-a întâmplat nimic și că nu a existat între ei decât o ceartă, în urmă căreia Oana Mizil i-ar fi crescut tensiunea, motiv pentru care a fost chemată ambulanța.

Fostul primar al Sectorului 5 spune că nu și-a bătut partenera de viață și mama fetiței sale. Pe de altă parte, acesta a declarat că a existat o scurtă altercație, sâmbătă seară și, pentru că Oana Mizil are probleme cu tensiunea, a chemat salvarea.

Marian Vanghelie pleacă cu Oana Mizil în concediu

De asemenea, Marian Vanghelie susține că se pregătește să meargă la mare impreună cu iubita sa, Oana Mizil, și că întreaga Românie o va vedea pe aceasta și se va convinge că nu are probleme de sănătate. Acesta mai anunță că sunt încă împreună și nu a dorit să comenteze informațiile potrivit cărora a fost emis un ordin de protecție împotriva lui.

“Asta o să vedeți și dumneavoastră și o să auziți și de la ea. N-am lovit pe nimeni. Eu nu lovesc. Ne-am certat. Sunt lucruri firești. Într-o familie sunt multe probleme.

O situație intimă

Este o situație intimă, personală. O să vedeți zilele astea, o să fim la mare, împreună. O să vedeți că nu s-a întâmplat nimic și nu ne batem, că nu suntem nebuni.

Ne-am certat, cum vă spun eu. E o situație puțin delicată, că fiind persoană publică asta este viața. Dacă nu se întâmpla incidentul cu tensiunea, nu mai venea nici salvarea, nici poliția”, a declarat Marian Vanghelie.