EXCLUSIV

A bătut-o sau nu Marian Vanghelie pe Oana Mizil? Fostul primar: „A fost agresivitate” (exclusiv)

Stan Filon, Oana Pascaru 26.07.2021, 17:20
A bătut-o sau nu Marian Vanghelie pe Oana Mizil? Fostul primar: „A fost agresivitate” (exclusiv)

Un scandal de proporții a ținut astăzi primele pagini ale ziarelor din România, după ce Oana Mizil a ajuns de urgență sâmbătă seara la Spitalul Elias, din Capitală. Se presupune că a fost agresată de soțul său, fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie.

A bătut-o sau nu Marian Vanghelie pe Oana Mizil?

A fost agitație mare, sâmbătă seara, în familia lui Marian Vanghelie și a Oanei Mizil. Cei doi soți au făcut un scandal monstru, care s-a încheiat la spital. Cea care a ajuns pe patul de spital a fost Oana Mizil, care nu a plecat de la spital până nu a sosit și oamenii legii.

Femeia a cerut imediat un ordin de protecție față de Marian Vanghelie și, mai mult de-atât, a cerut să fie dusă la Institutul de Medicină Legală, unde medicii ar fi trebuit, probabil, să-i evalueze starea de sănătate și urmele lăsate pe corpul său de violența lui Marian Vanghelie. 

A batut-o sau nu Marian Vanghelie pe Oana Mizil
A batut-o sau nu Marian Vanghelie pe Oana Mizil

Prima reacție a lui Marian Vanghelie

Luni însă, fostul primar ne-a oferit în exclusivitate prima reacție după scandal. Acesta susține că nu și-a agresat soția, însă recunoaște că aceasta a cerut un ordin de protecție împotriva lui, după ce s-au certat. Mai mult, a recunoscut că el a fost cel care a sunat la ambulanță, dar spune că soției sale i s-a făcut rău, deoarece suferă cu tensiunea. Marian Vanghelie a mai declarat că totul este în regulă între el și soția sa acum și chiar urmează să plece în vacanță. Împreună.

„Ne-am certat, asta se întâmplă în orice cuplu. Am sunat eu salvarea pentru că i s-a făcut rău. I-a scăzut tensiunea. Are probleme cu tensiunea. A cerut atunci ordin de protecţie să nu vină acasă. În acea noapte s-a dus şi a dormit la o mătuşă, la un unchi. Poliţia nu a fost chemată de ea ci de spital. Aşa este…s.au autosesizat din oficiu. Nu a fost agresivitate fizică, ci doar verbală. Acum suntem împreună. Peste vreo 2 zile dacă vreţi vă trimit o poză cu noi 2 de la mare”, ne-a declarat Marian Vanghelie.

Tensiunea a crescut în ultima perioadă în familia lui Marian Vanghelie mai ales de când a aflat sentința dată de prima instanță în dosarul său de corupție. Judecătorii au dictat pentru Marian Vanghelie 11 ani și 8 luni de închisoare! Urmează să se judece recursul în acest dosar în care fostul edil este acuzat că ar fi săvârșit nouă infracțiuni de luare de mită și abuz în serviciu și șapte infracțiuni de spălare de bani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...