Cine este atacantul pe care Mihai Stoica vrea să-l transfere pentru Nicolae Dică. „Am iniţiat discuţii!”. Care este situația lui Florin Tănase

Sorin Barbu 27.07.2022, 09:20
Cine este atacantul pe care Mihai Stoica vrea să-l transfere pentru Nicolae Dică. „Am iniţiat discuţii!”. Care este situația lui Florin Tănase

FCSB are nevoie urgentă de transferuri. Mihai Stoica a dezvăluit că a început deja negocierile cu agentul unui atacant care a jucat foarte bine în România, acum un an, la Sepsi Sfântu Gheorghe. Ar fi primul jucător adus în mandatul noului antrenor: Nicolae Dică.

Mihai Stoica a început negocierile cu un fost atacant de la Sepsi

Gigi Becali a dat „undă verde” pentru transferul unui atacant, deși, acum câteva zile, spunea că vrea să oprească robinetul cu investiții. Patronul FCSB și-a luat gândul de la francezul Billel Omrani, care vrea un contract anual de 500.000 de euro, dar a pus ochii pe Pavol Safranko. Atacantul slovac a jucat foarte bine la Sepsi, în anul 2021, a marcat 17 goluri și a reușit 10 pase decisive în 73 de meciuri și a fost transferat cu 750.000 de euro de Mamelodi Sundowns FC. În Africa de Sud nu se simte foarte bine și este tentat să plece.

„Safranko mi-a plăcut când era la Sepsi. Îl voiam atunci, dar a plecat. Am înțeles că nu s-a adaptat acolo şi că vrea să se întoarcă în Europa. Nu e liber de contract. E un jucător de 28 de ani pentru care am iniţiat discuţii cu agentul lui, care cunoaşte situaţia.

Omrani este jucătorul favorit al lui Gigi Becali. Cu cât trece timpul e mai greu pentru el. Eu cred că ar trebui adus un atacant tânăr, cum e Miculescu, cu un salariu care să se se încadreze. Jucătorii cu salariile mari vor pleca”, a anunţat Mihai Stoica la orangesport.ro.

FCSB are nevoie mare nevoie de jucători în compartimentul ofensiv. Florin Tănase se află în negocieri cu o echipă din China și poate semna contractul în momentul în care îi este achitată clauza de trei milioane de euro. Salariul lui va fi de 100.000 de euro pe lună.

„Când se achită clauza, nu mai depinde de noi. E important dacă avem un jucător concentrat la meciul ăsta sau cu gândul la un transfer. Trebuie să pregătim ambele variante, cu Tănase şi fără Tănase. Ne dorim cu toţii ca el să plece. Băieţii ăştia fac fotbal ca să-şi facă vieţile.

Dacă doi ani la rând de când e golgheterul campionatului nu pleacă, riscă să cadă. Între a lua o sumă de şapte cifre din China şi ce ia aici, oricine ar pleca. Shanghaiul acum e peste New York la ora asta, e Paradis, mi-au spus Olăroiu şi Stanciu”, a mai spus Mihai Stoica.

FCSB riscă să nu-l folosească pe Florin Tănase la partida cu Saburtalo Tbilisi, returul dublei din turul doi preliminar al Europa Conference League. Partida este programată joi de la ora 20.30.

Urmăriți Impact.ro și pe