Cine este Adrian Thiess, cel care ar urma să le boteze copilul lui Reghe şi al Corinei Bilcon

Nicu Stan 14.10.2021, 16:21
Cine este Adrian Thiess, cel care ar urma să le boteze copilul lui Reghe şi al Corinei Bilcon

Cine este Adrian Thiess, bărbatul pe care Laurențiu Reghecampf ar urma să îl pună naș pentru copilul pe care i-l va dărui amanta Corina Bilcon. Bărbatul este bun prieten cu familia Reghecampf, atât cu Anamaria Prodan, precum și cu celebrul antrenor.

Adrian Thiess, nașul copilului lui Laurențiu Reghecampf și Corina Bilcon? Ce spune Anamaria Prodan

Presa din România a scris zilele trecute că Laurențiu Reghecampf s-a mutat cu amanta Corina Bilcon, care ar urma chiar să îi dăruiască un copil. Astfel, s-a vehiculat că Laurențiu Reghecampf a înaintat chiar actele de divorț de Anamaria Prodan și, în plus, a ales chiar și nașul copilului pe care îl așteaptă, în persoana lui Adrian Thiess.

Pe de altă parte, Anamaria Prodan neagă că Laurențiu Reghecampf divorțează de ea și mai spune că dacă totul se adeverește atunci ea va fi cea care va intenta divorțul. În plus, impresara s-a arătat disponibilă, alături de Adrian Thiess să îi boteze lui Lurențiu Reghecampf copilul pe care îl va avea cu Corin Bilcon.

Anamaria Prodan sustine ca este foarte fericita cu Laurentiu Reghecampf
Anamaria Prodan sustine ca este foarte fericita cu Laurentiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf spune că nu mai formează un cuplu cu Anamaria PRodan

În același timp, Laurențiu Reghecampf a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Anamaria Prodan. De asemenea, s-a aflat că presupusul naș al copilului pe care l-ar aștepta Laurențiu Reghecampf de la Corina Bilcon este  Adrian Thiess.

Cine este, de fapt, Adrian Thiess

Adrian Thiess este un cunoscut om de afaceri în țara noastră și bun prieten cu celebrul antrenor, dar și cu încă soția acestuia, Anamaria Prodan. Acum două zile, Anamaria Prodan dezvăluia că se înțelege extrem de bine cu Adrian Thiess și că îi leagă o prietenie de mulți ani.

”Noi, prietenii, facem glume pe tema asta. Adi a glumit. Adi Thiess a vorbit ieri cu mine și mi-a spus, asta este zero barat, nu există așa ceva. Este prietenul nostru, nu poate să facă greșeli de genul ăsta. Noi ne distrăm și eu, în orice situație ar fi, și peste 20 de ani, bătrână în baston, tot o să mă distrez pe situația asta”, a mai spus Anamaria Prodan”, a spus Anamaria Prodan, potrivit antenastars.ro.

Anamaria Prodan spune că este fericită cu Laurențiu Reghecampf, nici vorbă de divorț

În plus, Anamaria Prodan își apără soțul și acum după ce acesta a spus că nu mai formează un cuplu cu ea. Astfel, impresara a povestit că este convinsă că Laurențiu Reghecampf nu este genul de persoană care să iasă cu o domnișoară cu 20 de ani mai tânără.

Anamaria Prodan a mai spus că nu a primit vreo înștiințare de divorț de la partenerul ei de viață și că se iubesc ca în prima zi.