Anamaria Prodan, despre scandalul cu Reghecampf şi amanta acestuia: „Divorţez eu”

Nicu Stan 13.10.2021, 16:28
Anamaria Prodan, despre scandalul cu Reghecampf şi amanta acestuia: „Divorţez eu”

Anamaria Prodan a făcut noi dezvăluiri despre scandalul cu Laurențiu Reghecampf şi amanta acestuia. Astfel, impresara spune că dacă totul se adeverește, dacă Laurențiu Reghecampf așteaptă un copil cu o altă femeie, cea care va divorța va fie ea. Între timp, Gigi Becali a făcut declarații despre scandalul actual din familia fostului său antrenor.

Anamaria Prodan se oferă să fie nașa fetiței lui Laurențiu Reghecampf cu amanta. ”Eu cu Adrian Thiess suntem nași”

Anamaria Prodan a făcut noi devăluiri despre scandalul Laurențiu Reghecampf și amanta gravidă. Impresara spune că dacă totul este adevărat, dacă Laurențiu Reghecampf așteaptă un copil de la o altă femeie, ea va fi prima care va cere divorțul.

În plus, Anamaria Prodan spune că nu l-a mai văzut pe antrenor și că fiul lor cel mic, Bebeto, este supărat că nu și-a mai văzut tatăl. În schimb, Bebeto a vorbit cu tatăl său la telefon, iar acesta i-a transmis că îl iubește și pe el și pe mama lui, adică pe Anamaria Prodan. De asemenea, Laurențiu Reghecampf i-ar fi solicitat lui Adrian Thiess să îi boteze copilul pe care îl așteaptă.

Anamaria Prodan va divorta de Laurentiu Reghecampf daca acesta are o amanta care ii va darui un copil
Anamaria Prodan va divorta de Laurentiu Reghecampf daca acesta are o amanta care ii va darui un copil

Anamaria Prodan, nașa copilului lui Laurențiu Reghecampf?

„Păi poate sunt prea frumoasă și prea mare.  Nu mai promovați nonvalori. Dacă e gravidă, eu cu Thiess suntem nași. Dacă se adeveresc, păi divorțez eu. Nu trebuie să divorțeze nimeni de mine.

Nu l-am văzut. Omul vrea să fie campion. Bebe nu l-a văzut, e supărat că nu l-a văzut acum. Acum 10 minute (n.red. a vorbit cu el ultima oară), îmi zicea că și pe mine și pe Adi ne iubește. Eu cu Adi nu știm. Noi nu divorțăm”, a spus Anamaria Prodan la emisiunea La Măruță.

Gigi Becali nu vrea să mai intre în gura Anamariei Prodan

Pe de altă parte, Gigi Becali a făcut declarații despre ceea ce se întâmplă acum în familia lui Laurențiu Reghecampf și a Anameiei Prodan.

„Nu vreau să se interpreteze nimic și nu vreau să mă bag eu în familia omului. Chiar dacă i-am fost patron lui Reghe, iar el îmi este în continuare prieten, totuși nu vreau să vorbesc eu acum despre ce este în familia omului. Dacă Reghe a depus actele de divorț, vă spun foarte sincer că nu mă interesează.

E treaba lui ce face și e treaba lui ceea ce a declarat oficial. Uite, ca să nu se interpreteze nimic din ceea ce vă zic eu, vă spun acum că nici nu îl cunosc pe Laurențiu Reghecampf. E bine? Eu îmi văd de treaba mea și nu doresc să vorbesc eu despre el. Așa este cel mai bine”, a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

Urmăriți Impact.ro și pe