Cine este actriţa care o interpretează pe Pamela Anderson din Baywatch. S-a aflat ce face pentru a avea bustul blondinei

Ioana Bucur 22.05.2021, 10:08

Nu este deloc ușor să intri în…pielea uneia dintre cele mai frumoase femei din lume. Cine este actriţa care o interpretează pe Pamela Anderson din Baywatch. S-a aflat ce face pentru a avea bustul blondinei.

Cine este actriţa care o interpretează pe Pamela Anderson din Baywatch

Pamela Anderson a devenit subiect de serial. Blonda sexy, care a făcut furori în anii ’90 cu rolul din Baywatch, a ținut primele pagini ale publicațiilor de scandal, mai ales în perioada relației tumultoase cu Tommy Lee, starul trupei Motley Crue. Acum, cei doi vor reveni în atenția publicului, dar nu așa cum s-ar fi așteptat. Platforma de streaming Hulu, principalul rival al gigantului Netflix, pregătește lansarea unei miniserii numite „Pam & Tommy”, ce va avea opt episoade și se va concentra pe povestea de dragoste a vedetelor.

Primele imagini pe de pe platourile de filmare au apărut deja în presă, iar oamenii au fost uimiți când au aflat cine este actrița care o interpretează pe Pamela Anderson din Baywatch. Englezoaica Lily James este cunoscută pentru rolurile din Downton Abbey”, „Baby Driver”,  „War & Peace”, „Cinderella”, „Darkest Hour”, „Mamma Mia! Here We Go Again” şi „Rebecca”. Rolul blondei care a făcut o generație întreagă de bărbați să viseze nu este unul tocmai simpu, mai ales dacă ne gândim la asemănarea fizică. În ciuda faptului că bustul ei nu se poate compara cu cel al Pamelei, Lily James adoră să trăiască, măcar pentru o vreme, în pielea actriței și a găsit și câteva trucuri la care apelează pentru a o ajuta la capitolul decolteu: sutiene și costumede baie cu push-up.

„Sânii o ajută să intre în pielea personajului și adoră să-i poarte, mai ales că în mod natural ea are un bust mai modest”, a dezvăluit un prieten al artistei, pentru The Sun.

Cine este actrita care o interpreteaza pe Pamela Anderson din Baywatch
Lily James, în pielea Pamelei Anderson

Actorul de origine română Sebastian Stan a fost cel ales pentru a-l juca pe Tommy Lee. În vârstă de 38 de ani, el a bifat roluri importante în cariera sa, precum Winter Soldier, în seria filmelor Avengers. Anul viitor, el va mai putea fi văzut în serialul „The Falcon and The Winter Soldier” al Disney+, în care va relua rolul din Universul Marvel. El a mai jucat în producţiile de televiziune „Kings” şi „Once Upon a Time”, dar şi în filmele „Captain America: The Winter Soldier”, „Captain America: Civil War”, „Avengers: Infinity War”, „The Devil All the Time” şi „Destroyer”.

Pamela Anderson nici nu vrea să audă de serialul despre ea și Tommy Lee

Miniseria Hulu îl are ca scenarist pe Rob Siegel și va fi regizată de Craig Gillespie, care a regizat „I, Tonya” (2017), nominalizat la Oscar. Din distribuție mai fac parte Nick Offerman, Taylor Schilling, Andrew Dice Clay, Pepi Sonuga, Spencer Granese şi Mozhan Marnò.

„Pam & Tommy” va spune, în cele opt episoade, povestea tumultoasă a celor două vedete care au fost căsătorite din 1995 până în 1998 și care au împreună doi copii. Cu toate astea, niciunul dintre ei nu este implicat în proiect. Mai mult, Pamela Anderson a spus că este „o producție ieftină”. Actrița a vorbit și despre Sebastian Stan, despre care a spus că nu a auzit în viața ei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...