Părerea sinceră a prințului William despre Meghan Markle. Ce apelativ are pentru soția fratelui său

Iancu Andreea, Cristi Ionică 27.06.2021, 18:39
Părerea sinceră a prințului William despre Meghan Markle. Ce apelativ are pentru soția fratelui său

Tensiunile dintre frații William și Harry nu par să fi dispărut, deși cei doi s-ar fi împăcat la înmormântarea bunicului lor, în luna aprilie. Iar unul dintre motivele pentru care cei doi prinți nu reușesc să facă pace este chiar conflictul apărut între soțiile lor. În cadrul interviului oferit lui Oprah, Meghan Markle lansa acuzații dure față de Kate Middleton, soția prințului William. Cele două cumnate nu reușesc deloc să se înțeleagă, iar recent, părerea sinceră a prințului William despre Meghan Markle a fost dezvăluită. Ducele de Cambridge folosește un apelativ neașteptat pentru soția fratelui său.

Care este părerea sinceră a prințului William despre Meghan Markle

În ciuda faptului că au crescut și copilărit împreună, fiind un sprijin unul pentru altul, cei doi frați din familia regală britanică nu reușesc să se mai înțeleagă ca altădată. Iar motivul este legat de conflictul apărut între soțiile lor. Tensiunile dintre cele două cupluri au fost dezvăluite public în cadrul interviului pe care soții Harry și Meghan Markle l-au oferit lui Oprah Winfrey. Partenera de viață a prințului Harry susținea că între ea și Kate Middleton a existat un conflict chiar înainte de ziua nunții. Iar semnul că tensiunile nu au dispărut între cele două familii de vreme ce părerea sinceră a prințului William despre Meghan Markle nu este una tocmai bună.

Deși au existat zvonuri că prinții William și Harry s-au împăcat la înmormântarea bunicului lor, în luna aprilie, în realitate conflictul încă este în picioare. Toată lumea spera ca frații să lase deoparte neînțelegerile, însă cei doi nu par să își dorească reluarea relațiilor de altădată. Recent, conform surselor Daily Mail, prințul William a numit-o pe cumnata sa, Meghan, “femeia aceea afurisită…”, într-o discuție cu apropiații.

Dar uite cum acea femeie afurisită s-a purtat cu angajaţii mei – fără milă, a afirmat Prinţul William, conform unei surse citate de publicaţia britanică.

Care este părerea sinceră a prințului William despre Meghan Markle
Kate Middleton, soția prințului William, și Meghan Markle, soția prințului Harry

Relația dintre cei doi frați este extrem de tensionată

Meghan Markle și prințul Harry decideau anul trecut să se distanțeze de îndatoririle familiei regale britanice și să își continue viața de familie departe de Regat, în Statele Unite ale Americii, acolo unde îi cresc în prezent pe cei doi copii ai cuplului, Archie și Lilibet Diana. Distanțarea aceasta de restul familiei a dus și la tensiuni între frați, Harry și William nereușind să mai stabilească o conexiune de la părăsirea familiei regale a lui Meghan și Harry. În plus, declarațiile din cadrul interviului cu Oprah Winfrey au pus și mai multe paie pe foc între cei doi frați.

Se atacau non-stop unul pe altul. Furia lor este cotele cele mai mari. Prea multe lucruri dureroase au fost spuse, potrivit unei surse prezente la înmormântarea bunicului celor doi.

Cu toate acestea, fii prințului Charles și ai prințesei Diana urmează să se întâlnească săptămâna viitoare în cadrul memorialului mamei lor, regratata Diana, care și-a pierdut viața într-un accident auto, în 1997.

Urmăriți Impact.ro și pe