Ce s-a ales de primul soț al lui Meghan Markle. Doi ani a fost căsătorit cu actuala soție a prințului Harry

Badea Violeta 01.07.2021, 16:22
Ce s-a ales de primul soț al lui Meghan Markle. Doi ani a fost căsătorit cu actuala soție a prințului Harry

Meghan Markle a fost una dintre cele mai populare actrițe de la Hollywood, iar bărbații roiau în jurul ei. Cu toate astea, actuala soție a prințului Harry a fost destul de discretă de-a lungul timpului în privința relațiilor ei amoroase și a preferat să stea departe de scandaluri. Fosta actriță a avut un mariaj de doi ani cu Trevor Engelson, un cunoscut producător de televiziune. Iată ce s-a ales de primul soț al lui Meghan Markle.

Ce s-a ales de primul soț al lui Meghan Markle

În urmă cu mai bine de două decenii, actuala soție a prințului Harry, Meghan Markle îl cunoștea pe Trevor Engelson. Cei doi au fost împreună vreme de zece ani, dintre care doi au fost căsătoriți. Meghan Markle și Trevor Engelson și-au unit destinele în septembrie 2011 și s-au separat în 2013.

Cei doi au avut o relație la distanță și s-au concentrat foarte multe pe cariere. Odată cu trecerea timpului, neînțelegeri și-au făcut loc în viața cuplului și au ajuns la despărțire. Ruptura devenise inevitabilă, cu toate astea, a venit ca un șoc pentru Trevor.

Persoane din anturajul celor doi declarat că știau de certurile lor, dar că nu-și imaginau că lucrurile sunt atât de grave. La acea vreme, presa relata că Meghan i-ar fi trimis prin poștă lui Trevor inelul cu diamante pe care-l primise atunci când a cerut-o în căsătorie.

Trevor Engelson alaturi de sotia lui
Trevor Engelson alaturi de sotia lui

Doi ani a fost căsătorit cu actuala soție a prințului Harry

După despărțire, Meghan Markle a ales să-și întemeieze o familie cu prințul Harry, așa cum stim cu toții, dar ce s-a ales de Trevor Engelson? Ei bine, fostul soț al Ducesei de Sussex și-a refăcut viața, iar în mai 2019 s-a căsătorit cu Tracey, o nutriționistă destul de apreciată.

Bărbatul s-a îndrăgostit nebunește de ea și a cerut-o de soție în timpul unei vacanțe în California, după un an de relație. Ajuns la 44 de ani, producătorul de la Hollywood este mai fericit ca niciodată și urmează să devină tătic  pentru a doua oară. Anuțul a fost făcut chiar de Trevor Engelson pe o rețea de socializare. Bărbatul s-a fotografiat împreună cu soțiași cu fiica lui, iar pe chipuri li se poate citi bucuria.

„Lucrurile cu bebelușul ăsta au mers atât de bine…hai să o facem din nou… vine în această toamnă!”, a notat el în dreptul imaginii.

Trevor Engelson, în vârstă de 44 de ani, s-a născut în Great Neck, Long Island, New York. Acesta face parte din industria divertismentului de zeci de ani și s-a remarcat prin rolul său din filmul bazat pe întâmplările din 11 septembrie (Remember Me), în care joacă Robert Pattinson. De asemenea, acesta a jucat în seria TV Heathers, filmul Deep Blue Sea și License to Wed cu Robin Williams.

Urmăriți Impact.ro și pe