Cine e dispus să plătească un milion de dolari pentru capturarea lui Vladimir Putin. Oferta a fost făcută publică

Badea Violeta 03.03.2022, 08:28
Cine e dispus să plătească un milion de dolari pentru capturarea lui Vladimir Putin. Oferta a fost făcută publică

Lacrimile copiilor din Ucraina ne-au emoționat pe toți. Europa este indignată de ceea ce se întâmplă în această țară, așa că guvernele au aplicat o serie de sancțiuni Rusiei. Un om de afaceri transmite un mesaj care-l vizeaza direct pe Vladimir Putin. Acesta oferă o recompensă de un milion de dolari pentru capturarea președintelui rus. Anunțul a fost făcut, săptămâna aceasta, printr-o postare pe rețelele sociale, în timp ce Rusia își continua invazia în Ucraina.

Recompensă de un milion de dolari pentru capturarea lui Vladimir Putin

Un om de afaceri rus ia atitudine și oferă un milion de dolari oricărei persoane care îl prinde pe președintele rus Vladimir Putin și îl aduce în fața lui „viu sau mort”.

Antreprenorul Alex Konanykhin, căci despre el este vorba, a postat anunțul pe rețelele sociale, în timp ce Rusia continuă să desfășoare acțiuni militare împotriva Ucrainei.

Guvernele și companiile occidentale au reacționat, de asemenea, la invazie și l-au pedepsit economic pe Vladimir Putin, dar și pe alți lideri ai Rusiei.

Recompensa oferită de omul de afaceri rus, care se află în prezent în SUA, îl vizează și mai direct pe liderul de la Kremlin, în timp ce armata lui Putin continuă să atace marile orașe ale Ucrainei.

„Promit să plătesc 1.000.000 de dolari ofițerilor care, respectându-și datoria constituțională, îl arestează pe Putin ca și criminal de război, în conformitate cu legile ruse și internaționale”, a scris Alex Konanykhin pe LinkedIn.

Alex Konanykhin
Alex Konanykhin

Ce dezvăluiri a făcut omul de afaceri rus

Alex Konanykhin, care s-a îmbogățit după prăbușirea Uniunii Sovietice, a mai spus în postarea sa că Vladimir Putin a ajuns la putere ca urmare a unei operațiuni speciale de aruncare în aer a blocurilor din Rusia. Potrivit acestuia, liderul de la Kremlin a încălcat Constituția prin eliminarea alegerilor libere și prin uciderea oponenților săi.

„Putin nu este președintele Rusiei, deoarece a ajuns la putere ca urmare a unei operațiuni speciale de aruncare în aer a blocurilor din Rusia, apoi a încălcat Constituția prin eliminarea alegerilor libere și uciderea oponenților săi.

În calitate de etnic rus și cetățean rus, văd că este datoria mea morală să facilitez denazificarea Rusiei. Voi continua să ajut Ucraina în eforturile sale eroice de a rezista asaltului Ordei lui Putin”, a afirmat omul de afaceri.

Alex Konanykhin și-a arătat susținerea față de Ucraina și pe pagina de Facebook. Poza de profil îl arată purtând un tricou cu culorile galben și albastru ale drapelului național ucrainean.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...