EXCLUSIV

Cine e bărbatul care se schimba în cabina Stelei Popescu, de față cu actrița. „Ne făcea plăcere, are un umor nemărginit”. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 10.01.2023, 16:36

Până să se stingă din viață, Stela Popescu a avut mereu cabina ei, la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, pe care o împărțea cu Cristina Stamate și cu Paula Rădulescu, dar și cu un bărbat. Mai precis, potrivit mărturisirilor făcute în exclusivitate pentru Impact.ro de fosta soție a lui Dem Rădulescu, Gabriel Dorobanțu folosea aceeași cabină cu cele trei mari actrițe, atunci când era invitat la spectacole.

Cine e bărbatul care se schimba în cabina Stelei Popescu

De cinci ani, de când Stela Popescu a murit, cabina ei de la Teatrul de Revistă a a devenit loc de vizită pentru cei care au iubit-o și au apreciat-o.

Scaunul său și masa de la machiaj au rămas neatinse, la fel ca și cele ale Cristinei Stamate, decedată la doar câteva zile după fosta sa colegă. Paula Rădulescu, cea de-a treia actriță care folosea aceeași cabină, prietenă foarte bună cu ele, ajunge mai rar la teatru.

Aceasta a dezvăluit în exclusivitate pentru Impact.ro că, în timpul vieții, ele mai împărțeau cabina și cu un… bărbat, un artist foarte drag lor. Mai precis, de fiecare dată când era invitat la spectacole, ca să cânte, Gabriel Dorobanțu se schimba de față cu cele trei și ieșea din cabină doar când acestora le venea rândul să se dezbrace.

„Cabina noastră mai e și acum folosită, mesele noastre decât accidental, când sunt invitați în spectacole. Gabi Dorobanțu se îmbrăca cu noi în cabină. Ieșea afară când noi ne îmbrăcam.

El își schimba doar sacoul, pantofii care sunt doar de scenă, nu se dezbrăca total. Dar ne făcea plăcere, are un umor nemărginit”, ne-a mărturisit Paula Rădulescu, fosta soție a lui Dem Rădulescu.

Citește și Cum se înțelegeau, de fapt, Alexandru Arșinel și Stela Popescu. Ce se întâmpla de fiecare dată în culisele spectacolelor lor!

Stela Popescu și Gabriel Dorobanțu
Gabriel Dorobantu si Stela Popescu 

„Mereu ne aducea câte ceva, un mic cadou, pentru toate trei”

Actrița ne-a mai spus că solistul Gabriel Dorobanțu este o persoană extrem de caldă și că de fiecare dată le aducea mici atenții.

„Mereu ne aducea câte ceva, un mic cadou, pentru toate trei, o cremă de la el de la farmacie. E o persoană foarte caldă și dulce”, a adăugat aceasta.

Paula Rădulescu a fost ultima oară la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” pentru a-și lua rămas bun de la Alexandru Arșinel și atunci s-a revăzut cu toți foștii săi colegi: „Ultima oară am fost în teatru când Sandu Arșinel a plecat dintre noi. Am stat în holul teatrului, lângă el, cu noi toți. Eram ca și când ne aflam toți la o șuetă, înainte sau după o repetiție”.

„De când au plecat ele, am plecat și eu”

Prima soție a lui Dem Rădulescu a suferit enorm după pierderea Stelei Popescu și a Cristinei Stamate, la un interval foarte scurt. Erau ca trei surori și, ne spune actrița, odată cu decesul acestora, și sănătatea ei a avut de suferit, având probleme cu inima.

Mai mult, potrivit propriilor sale mărturisiri, făcute în exclusivitate pentru Impact.ro, aceasta le visează pe fostele sale colege și fiecare îi transmite câte ceva, ce are legătură cu ce i se întâmplă zilele următoare: „Mi-au lipsit de când s-au dus.

De când au plecat ele, am plecat și eu. Îmi lipsesc enorm, nu mi-am putut închipui vreodată că le-am iubit atât de tare… Sănătatea mea s-a făcut praf, inima mea nu a mai putut de durere.

Prea s-au dus repede și una după alta și neașteptat. Tot ce spuneau, parcă voiau să-mi dea un suflu. Nu am mai avut acea bucurie, acel ceva, ca atunci când te duci acasă și e cineva care te înconjoară cu tot.

Așa eram noi. Faptul că am jucat împreună și stând în aceeași cabină, parcă ne-a unit extrem de tare. Lucrurile mărunte fac dragostea mai mare. Le visez, fiecare îmi spune ceva”.

Citește și Evenimentul care a marcat-o pe Stela Popescu în copilărie. Acesta e motivul pentru care nu și-a dorit niciodată să devină mamă!

Urmăriți Impact.ro și pe