Cine câștigă Survivor România 2023, în opinia lui Cătălin Zmărăndescu. „E obișnuit cu greutățile vieții”

Andrei Simion 06.01.2023, 23:07
Cine câștigă Survivor România 2023, în opinia lui Cătălin Zmărăndescu. „E obișnuit cu greutățile vieții”

Cătălin Zmărăndescu a dezvăluit cine câștigă „Survivor România 2023” în opinia lui. Luptătorul MMA, fost concurent în acest reality-show de la Pro TV, a explicat de ce anume este nevoie, în opinia lui, pentru a câștiga în această competiție.

Cătălin Zmărăndescu, despre ce trăsături trebuie să aibă câștigătorul „Survivor România 2023”

Cătălin Zmărăndescu consideră că emisiunea-concurs „Survivor România” poate fi câștigată doar de o persoană care este obișnuită cu greutățile vieții, astfel încât să poată rezista provocărilor din Republica Dominicană.

„După mine, la acest tip de emisiune rezistă cel care este cel mai obișnuit cu greutățile vieții. Fiindcă viața de acolo nu e deloc simplă. De la televizor pare simpatică, poate, dar din interior nu e deloc așa. Te pune la încercare în fiecare zi!”, a spus Cătălin Zmărăndescu.

Cătălin Zmărăndescu, despre singurii Faimoși de la Survivor România
Cătălin Zmărăndescu

Cătălin Zmărăndescu, despre cine câștigă „Survivor România 2023”

Cătălin Zmărăndescu este de părere că emisiunea „Survivor România 2023” ar putea fi câștigată de Gabriel Gavriș, alias Gheboasă, un tânăr solist din Târgoviște care este deja cunoscut pe rețele sociale.

„Gheboasă poate fi un câștigător, din acest punct de vedere. El pare a fi obișnuit cu greutățile vieții. Am citit că a trecut prin case de copii și că în general nu a avut o viață ușoară, fiind învățat să ia în piept diverse greutăți.

„Acolo celor 24 de concurenți nu le va fi ușor. Din multe puncte de vedere! Consider că și tot ce e legat de buna sa desfășurare nu e un loc pentru domnișoare și domnișori. Dimpotrivă, e pentru oameni care sunt obișnuiți cu greutățile! Iar Gheboasă cred că face parte din categoria asta!”, a adăugat Cătălin Zmărăndescu, potrivit Playtech Știri.

Cătălin Zmărăndescu a precizat că în această competiție apar numeroase surprize, în contextul în care adaptarea joacă un rol important. Fostul concurent a amintit că Elena Chiriac a reușit să țină mult timp în spatele ei bărbați care păreau mult mai bine pregătiți pentru un astfel de concurs, chiar dacă în cele din urmă a fost întrecută de Alex Delea.

Câștigătorul emisiunii-concurs „Survivor România” primește un premiu în valoare de 100.000 de euro. Acești bani sunt disputați de 24 de concurenți, împărțiți în două echipe, cea a Faimoșilor și cea a Războinicilor.

Urmăriți Impact.ro și pe