Adevărul despre relația dintre Elena Chiriac de la Survivor și un comic cunoscut. „Am dat eu niște declarații proaste”

Andra Daoud 16.08.2022, 18:46

Elena Chiriac a răbufnit pe internet, după ce un cunoscut comediant a afirmat că a avut o relație amoroasă cu ea. Fosta concurentă de la Survivor a ținut să lămurească lucrurile și să spună care a fost adevărul, de fapt. La scurt timp după reacția Elenei Chiriac, a apărut și replica presupusului fost iubit.

Adevărul despre relația dintre Elena Chiriac și Cucu de la Noaptea Târziu

Elena Chiriac a petrecut luni bune în Republica Dominicană, unde a participat la competiția Survivor. În perioada în care se afla acolo, Cucu de la Noaptea Târziu a lansat un zvon potrivit căruia între el și Elena Chiriac ar fi fost, la un moment dat, o legătură amoroasă. Întoarsă acasă și pusă în fața zvonurilor, Elena Chiriac a precizat că între ea și comediant nu a fost decât o relație de prietenie și că lucrurile nu au ajuns niciodată atât de departe pe cât a sugerat Cucu. Recent, Elena Chiriac a răbufnit din nou și a spus cât se poate de clar lucrurilor pe nume.

„Poate nu ați înțeles atunci despre ce era vorba. Vă explic eu: în lipsa mea, eu fiind fără acces la tehnologie/informații, acest individ (Cucu, n.r.) a decis să spună public că între noi a existat o RELAȚIE INTIMĂ. Lucru pe care l-am ‘lămurit’ când am ajuns acasă, cu toată diplomația. Am spus clar că între noi nu s-a întâmplat nimic NICIODATĂ.

Din respect, am încercat măcar să comunic cu el, să clarificăm situația într-un mod cât mai plăcut pentru amândoi. Nu s-a putut. Am negat această relație pentru că nu a existat niciodată. Am fost strict prieteni/amici, până în punctul în care am văzut declarațiile lui (…) Am încercat să nu creez un caz, dar nu sunt trofeul nimănui”, a mărturisit Elena Chiriac pe contul său de Instagram.

Adevarul despre relatia dintre Elena Chiriac de la Survivor si un comic cunoscut. Am dat eu niste declaratii proaste
Postarea Elenei Chiriac de pe Instagram

Cum a reacționat Cucu

Pus față în față cu precizările Elenei Chiriac, Cucu a simțit nevoia să aducă și el unele lămuriri. Membrul trupei Noaptea Târziu a confirmat că între el și Elena Chiriac nu a fost niciodată o relație intimă și că a făcut acele declarații într-un context anume.

Cucu a precizat că a crezut că afirmațiile lui o vor ajuta pe Elena Chiriac să capete mai multă popularitate și să reziste mai mult în competiție. Numai că intențiile sale nu au fost interpretate așa de către fosta concurentă, dimpotrivă.

„Ce vreau să spun, de fapt, este că între mine și Elena Chiriac nu a existat o relație amoroasă. A existat, într-adevăr, o relație de prietenie care s-a concretizat cumva la Untold. Ulterior, am stat și am vorbit luni de zile la telefon, dar ceea ce vreau să spun este că nu a existat o relație între mine și Elena Chiriac, se știe.

Am dat eu niște declarații proaste la momentul respectiv pentru că mă gândeam că o susțin și că o ajut în cadrul emisiunii Survivor, așa că asta a fost. Între mine și Elena Chiriac nu a existat absolut nimic. Vă pup”, a spus, la rândul lui, Cucu pe Instagram.

 

Urmăriți Impact.ro și pe