Cine ar fi fata secretă a lui Vladimir Putin. Tânăra trăieşte o viaţă de lux departe de Rusia

Ioana Bucur 04.03.2022, 09:01

Chiar și înainte de a aduce războiul în Europa, odată cu invazia Ucrainei, era unul dintre cei mai cunoscuți și mai controversați șefi de stat ai lumii, dar și printre cei mai discreți când vine vorba despre viața personală. Oficial, liderul de la Kremlin are o fostă soție, Lyudmila, și două fiice, Maria și Katerina. Însă zvonurile, multe dintre ele fiind confirmate de documente ascunse, dar scoase la lumină, spun că ar mai exista o moștenitoare. Cine ar fi fata secretă a lui Vladimir Putin. Luiza trăieşte o viaţă de lux departe de Rusia.

Luiza, fata secretă a lui Vladimir Putin

Scandalul Pandora Papers – cea mai mare scurgere de date din paradisurile fiscale – pare că a confirmat o serie de zvonuri despre președintele Rusiei. Cu toate că numele lui Vladimir Putin nu apare scris în niciun document, s-a văzut clar cum unii oameni apropiați lui s-au îmbogățit peste noapte, primind, printre altele, case de lux.

Printre beneficiari se numără și Svetlana Krivonogikh, una dintre presupusule iubite ale liderului de la Kremlin și cea cu care se spune că ar avea o fiică secretă.

Nu a existat niciodată o confirmare oficială a relației celor doi, însă presa a scris destul de mult despre idila din care ar fi venit pe lume un copil.

Svetlana Krivonogikh s-a născut într-o familie modestă. A crescut într-un apartament comun, în care împărțea o baie și o bucătărie cu alte cinci familii. A urmat cursurile unei școli de management și a lucrat ca agent de curățenie într-un centru comercial.

Viața ei s-a schimbat radical la sfârșitul anilor ’90 când se crede că l-ar fi cunoscut pe Vladimir Putin.

Cine ar fi fata secretă a lui Vladimir Putin

Viață de lux în Monaco

În 2003 o tranzacție fabuloasă și secretă se făcea la Monaco – paradis fiscal pentru marii bogați ai lumii. Un notar semna acordul pentru schmbarea proprietarului unui apartament ce valora 3,6 milioane de euro. Noul proprietar era nimeni alta decât Svetlana Krivonogikh. Ea l-a obținut printr-o companie offshore, creată la doar câteva săptămâni după ce a dat naștere unei fiice, Luiza, care se crede că ar fi fata secretă a lui Vladimir Putin.

Luiza Rozova are acum 19 ani și, cu toate că nu a confirmat, dar nici infirmat, vreodată zvonurile legate de identitatea tatălui ei, asemănarea cu liderul de la Kremlin este izbitoare. Se pare că în acte, locul tatălui este lăsat gol, dar numele ei mijlociu, Vladimirovna, este un patronim ce înseamnă „fiica lui Vladimir”.

Cele două trăiesc o viață de lux, apartamentul din Monaco fiind doar vârful icebergului. După ce și-ar fi început relația cu Vladimir Putin, Krivonogikh ar mai fi intrat în posesia unui șir lung bunuri: resorturi de ski, iachturi, un cont impresionant într-o bancă elvețiană și apartamente în Sankt Petersburg, sunt dar câteva exemple.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...