Cine a fost prezent, până la urmă, la înmormântarea lui Diego Maradona. Fanii l-au văzut doar pe traseu

Marian Cărăvan / 27.11.2020, 10:51
Cine a fost prezent, până la urmă, la înmormântarea lui Diego Maradona. Fanii l-au văzut doar pe traseu

Diego Armando Maradona a fost înmormântat la o zi după deces, numeroși fani nemaiapucând să-și ia rămas bun de la legenda fotbalului argentinian.

Cine a participat la înmormântarea lui Diego Maradona

După o zi în care mii de oameni i-au adus un ultim omagiu starului argentinian. Diego Armando Maradona a fost înmormântat în cadrul unei ceremonii private. Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui El Pibe de Oro a fost depus preț de câteva ore la Palatul prezidențial situat în centrul istoric al capitalei Argentinei, Buenos Aires.

Numeroși fani ai lui Maradona s-au aflat de-a lungul traseului cortegiului funerar, pentru a-și lua rămas bun de la cel ce a scris pagini memorabile din istoria fotbalului mondial. Acoperit cu drapelul steagului argentinian, sicriul a fost transportat cu un dric de la Palatul prezidențial la cimitirul Jardin Bella Vista. Acolo, Maradona a fost îngropat într-un cavou al familiei sale. Fanii starului argentinian au privit doar de pe marginea traseului. Ceremonia de înmormântare a fost una privată.

La ceremonia de la cimitir au participat doar rudele și prietenii apropiați ai lui Diego Maradona. Starul argentinian a încetat din viață miercuri, 25 noiembrie, în locuința sa din Tigre, în urma unui stop cardiac.

Diego Maradona a fost inmormantat in cadrul unei ceremonii private
Diego Maradona a fost inmormantat in cadrul unei ceremonii private

Scandal imens în Argentina după ce un angajat de la pompe funebre și-a făcut selfie cu Maradona în sicriu

La doar câteva ore de la moartea lui Diego Maradona a avut loc un scandal imens în Argentina. O adevărată furie, după gestul făcut de un angajat al firmei de pompe funebre care se ocupa de trupul starului argentinian. Aflându-se lângă marele fotbalist, respectivul angajat nu a rezistat tentației de a se fotografia cu Diego. Chiar dacă acesta era așezat în sicriu. Angajatul nu s-a oprit însă aici. Ca și cum gestul nu era unul nepotrivit pentru astfel de momente, bărbatul a postat fotografie pe rețelele sociale. Angajatul este surprins punându-i mâna pe cap lui Maradona, în timp ce făcea semn că totul e OK. Asta a stârnit furia internauților. Avocatul și agentul lui Maradona îl amenință pe bărbat că va plăti scump pentru gestul său.

„Mă voi ocupa să găsesc canalia care a făcut poza. Vor plăti toți cei responsabili pentru acest act de lașitate”, a scris Matias Morla pe Twitter.

Se pare că avocatul lui Maradona l-a identificat pe cel vinovat.

„În memoria prietenului meu, nu voi avea odihnă până când acest om nu va plăti pentru o asemenea aberație”, a comentat Morla.

După decesul lui Diego Maradona, președintele Argentinei a decretat trei zile de doliu național.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI