Cine a fost nepoata favorită a Reginei Elisabeta. I-a eclipsat pe William și pe Harry, se vedea des cu ea

Ioana Bucur 14.09.2022, 16:02
Cine a fost nepoata favorită a Reginei Elisabeta. I-a eclipsat pe William și pe Harry, se vedea des cu ea

Dacă ne-am lua după expunerea în fața publicului, am crede că William și Harry au fost nepoții preferați ai Reginei Elisabeta a II-a, însă adevărul este cu totul altul. În spatele ușilor închise, departe de ochii străinilor, relațiile bunicii Elisabeta cu moștenitorii ei era specială, dar preferata ei este un membru al Familiei Regale mai puțin cunoscut.

Nepoata favorită a Reginei Elisabeta a II-a

Poate pare greu de crezut, dar nu William și Harry au fost nepoții preferați ai Reginei Elisabeta a II-a. Evident, cei doi băieți ai Regelui Charles al III-lea au avut o relație minunată cu fostul monarh, însă verișoara lor a fost cea care avea foarte multe în comun cu bunica lor.

Suverana a avut opt nepoți de la cei patru copii ai săi, iar un loc special în inima ei era dedicat lu Lady Louise. Se pare că aceasta seamănă extraordinar de bine cu Regina Elisabeta, aveau un temperament similar și împărtășeau aceeași pasiune pentru cai.

Ea este fiica Prințului Edward și a Contesei de Sussex, Sophie.

„Cu siguranță, Lady Louise este preferată a reginei, iar aceasta poate avea un rol important în familia regală în viitor. Majestatea sa vede foarte des cu Edward și Sophie și copiii acestora la Castelul Windsor, mai ales că ei locuiesc în apropiere, la Bagshot Park”, a mărturisit expertul regal, Phil Dampier.

Cine a fost nepoata favorită a Reginei Elisabeta. I-a eclipsat pe William și pe Harry, se vedea des cu ea

„Joi, lumea a pierdut un lider extraordinar, eu, însă, am pierdut o bunică”

La scurt timp după decesul monarhului, Prințul William a vorbit cu emoție despre bunica sa, punctând că Marea Britanie a pierdut-o pe Regină, în timp ce el a pierdut-o pe „Grannie” (n.red. – Buni).

„Joi, lumea a pierdut un lider extraordinar, al cărui angajament faţă de ţară, regate şi Commonwealth a fost absolut. Se vor spune atât de multe în zilele următoare despre semnificaţia domniei sale istorice.

Eu, însă, am pierdut o bunică. Și, deşi voi plânge pierderea ei, mă simt, de asemenea, incredibil de recunoscător. Am beneficiat de înţelepciunea şi reasigurarea reginei până în al cincilea meu deceniu. Soţia mea a beneficiat timp de douăzeci de ani de îndrumarea şi sprijinul ei. Cei trei copii ai mei au ajuns să petreacă vacanţe cu ea şi să creeze amintiri care vor dura toată viaţa lor.

A fost alături de mine în cele mai fericite momente ale mele. Şi a fost alături de mine în cele mai triste zile din viaţa mea. Ştiam că va veni această zi, dar va trece ceva timp până când realitatea vieţii fără bunica va fi cu adevărat reală”, a declarat William, în vârstă de 40 de ani.

„Dacă spun asta, iar o să mă înjure”
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...