Cine a fost marea iubire a Prințului Charles. Nu este vorba despre Lady Diana sau Camilla Parker

Redacția IMPACT 05.03.2020, 20:43
Cine a fost marea iubire a Prințului Charles. Nu este vorba despre Lady Diana sau Camilla Parker

Marea iubire a Prințului Charles nu a fost regretata Diana, și nici cea care a ajuns să îi devina cea de-a doua soție, Camilla Parker. Fiul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii a reușit să fure inimile a foarte multe femei, mai ales în anii tinereții. Deși a fost însurat cu Prințesa Diana, care i-a dăruit doi fii, pe William și Harry, cel care va moșteni coroana și locul pe tron a marcat și anumite escapade amoroase.

Cine a fost marea iubire a Prințului Charles

Deși au rămas mulți ani secrete foarte bine păzite, se știe de foarte mult timp că Prințesa Diana și Camilla Parker nu au fost singurele femei din viața lui Charles. Acesta s-a iubit nespus de mult cu o altă personalitate, cunoscută în cercurile înalte, din lumea bună a Angliei. A fost vorba despre Dale Tryon, cea care era și soția unuia dintre cei mai buni prieteni ai Prințului Charles. Despre idila celor doi s-au scris foarte multe, în presa momentului. Nici publicul nu a uitat vreodată de relația specială avută de acesta cu soția lordului Anthony Tryon.

Mai exact, a fost femeia care a reușit să i se strecoare lui Charles cel mai profund în inimă și pe care nu ar fi uitat-o, cu adevărat, vreodată. Pentru Dale Tryon, regalul a avut o foarte mare slăbiciune, mai ales că acesta a și numit-o “singura femeie care m-a înţeles vreodată”. Toate aceste istorisiri au fost consemnate și de către autoarea Michelle Mulligan, în cea mai nouă biografie despre Familia Regală a Marii Britanii.

Cine a fost marea iubire a Prințului Charles. Nu este vorba despre Lady Diana sau Camilla Parker
Baronesa Dale Tryon a fost marea iubire a Prințului Charles, iar aventura lor ținută în mare secret

Nu este vorba despre Lady Diana sau Camilla Parker

Totodată, pentru că făcea parte din cercurile pe care le frecventa și fiul Reginei Elisabeta, femeia i-a atras rapid atenția. Membrul familiei regale s-ar fi îndrăgostit atât de tare de Dale Tryon, încât ar fi fost dispus să renunțe și la relația pe care deja o avea alături de Camilla Parker. La rândul ei, soția celui mai bun prieten al său s-a îndrăgostit nebunește de Charles, încât și-a botezat și unul dintre fii cu numele acestuia.

Însă, la fel ca Prințesa Diana, și Dale Tryon a avut un sfârșit tragic, pentru că a decedat la vârsta de doar 49 de ani. Aceasta s-a stins tot în anul 1997, ca “prințesa inimilor”, la doar trei luni distanță de la moartea Dianei, potrivit Daily Mail.

Urmăriți Impact.ro și pe